Persoane pe care trebuie să le evităm, în funcţie de zodie

Distribuie pe:

De multe ori, fără să ne dăm seama, lăsăm să intre în viaţa noastră persoane nepotrivite, care ne fac foarte mult rău.

Astrologica.ro ne prezintă caracteristicile celor de care trebuie să ne ferim, în funcţie de zodie.

Berbec - Cum eşti o fire muncitoare, trebuie neapărat să stai departe de cei care te trag în jos. Aceştia nu numai că nu te vor susţine în proiecte, dar te vor determina şi pe tine să nu le mai începi.

Taur - Este suficient că îţi vine destul de greu să suporţi schimbările în viaţă, aşa că nu mai ai nevoie şi de persoane care să îţi confirme cât sunt de grele aceste schimbări. Persoanele care nu te ajută să depăşeşti refuzul acceptării unui nou capitol în viaţa ta nu au ce să caute printre cunoştinţele tale.

Gemeni - Abilitatea de a comunica este un adevărat atu al tău, însă trebuie să stai departe de persoanele care îţi oferă atenţie şi iubire doar pe jumătate.

Leu - Eşti Leu şi trebuie să fii regele junglei. Stai departe de acele persoane care vor să pună stăpânire asupra deciziilor sau libertăţii tale.

Fecioară - Tu eşti un adevărat geniu al societăţii, aşa că ar fi bine să stai departe de oricine îţi subminează inteligenţa. Criticile construc-tive sunt necesare, dar ai grijă ca cei din jur să nu le ducă la extremă.

Balanţă - Eşti capabil să faci multe în viaţă, însă vei avea reuşite doar dacă nu le permiţi celor din jur să îţi bage beţe în roate. Nu îţi face griji dacă superi pe cineva cu triumful tău.

Scorpion - Eşti o persoană amabilă şi pozitivă, aşa că nu permite nimănui să te facă să te simţi mai puţin valoros decât eşti. Dacă vezi că cineva te caracterizează sub nivelul tău, mergi mai departe, nu îşi merită locul în viaţa ta.

Săgetător - Stai departe de persoanele care îţi stau în cale. Este posibil să rămâi blocat într-o anumită situaţie doar pentru că cineva te ţine în loc. Analizează-ţi bine prietenii şi vezi pe cine trebuie să excluzi.

Capricorn - Scapă de persoanele care te fac să fii supărat din orice. Nu ai nevoie de energie negativă, căci tu oricum eşti negativist din fire. Caută să ai în jurul tău oameni care debordează de pozitivism.

Vărsător - Ai atât de mult potenţial, încât nici măcar nu eşti conştient de el, aşa că stai departe de cei care îşi doresc să eşuezi. Ştiu că la început nu îi vei observa, însă trece toate informaţiile prin filtrul minţii şi adevărul va ieşi la iveală.

Peşti - Oferi atât de mult celor pe care îi iubeşti, încât chiar nu ai nevoie să fii lăsat baltă atunci când tu ai nevoie de ajutorul lor. Încearcă să scapi din viaţa ta de persoanele care nu ar da nici doi bani pe ceea ce simţi.

 

Lasă un comentariu