CU OCAZIA ŞEDINŢEI COLEGIULUI PREFECTURAL VERNISAJ DE PICTURĂ ŞI DIPLOME LA INSTITUŢIA PREFECTULUI - JUDEŢULUI MUREŞ

Distribuie pe:

Şedinţa Colegiului Prefectural al Judeţului Mureş din data de 28 februarie 2018 a fost precedată de vernisajul unei expoziţii de pictură sub genericul „Geometrii spirituale", semnat Florina Breazu. Prezentarea evenimentului a fost făcută de către prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, şi de către poetul Nicolae Băciuţ, director, Direcţia pentru Cultură Mureş, care a susţinut şi un recital liric.

Un moment emoţionant l-a constituit decernarea unei Diplome de Excelenţă „10/100", şi a unei medalii pr. dr. Gheorghe Nicolae Şincan. Această „recompensă" constituie, de fapt, recunoaşterea meritelor dumnealui pentru contribuţia adusă la apariţia revistei VATRA VECHE şi pentru aportul la „Creşterea limbei româneşti/ ş-a Patriei cinstire".

Cu modestia-i caracteristică, dar optimist, pr. dr. Gheorghe Nicolae Şincan a declarat: „E o mare onoare, o mare cinste pentru mine faptul că am primit această diplomă şi această medalie la aniversarea celor 10 ani de apariţie a revistei VATRA VECHE. Mă simt în familia aceasta a vetrei vechi şi o să rămân alături de ea cât trăiesc."

Lasă un comentariu