CONCERT CARITABIL

Distribuie pe:

„Bună. Am o boală gastro-intestinală, colită ulceroasă-hemoragică şi am ajuns la 40 de kg şi la limita puterilor. Am nevoie de suma de 60.000 de lei pentru un tratament."

Aşa îşi începea Neluţu povestea pe pagina lui de Facebook…

Cotoară Ioan, de 17 ani, din Cerghid, este bolnav de colită ulcerativă hemoragică. Boala lui Neluţu s-a declanşat vara trecută, iar până acum, nu numai că nu s-a ameliorat, dar s-a şi agravat, apărând complicaţii: TBC, infecţie cu Clostridium Difficile, trombocitoză esenţială, anemie severă.

Sensibilizaţi de suferinţa lui, un grup de elevi de la Liceul Tehnologic Electromureş s-a mobilizat şi a iniţiat o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe tânăr. În cadrul acestei campanii, ei au strâns bani de la elevii şi profesorii şcolii, de la prieteni şi rude. Apoi, au confecţionat brăţări din aţă pe care le vor vinde.

Cel mai amplu proiect este concertul caritabil organizat în Joia din Săptămâna Luminată.

Mai mulţi solişti de muzică religioasa şi populară vor cânta, la Târgu-Mureş, pentru o cauză nobilă. Spectatorii sunt invitaţi să doneze pentru Cotoară Ioan (Neluţu), de 17 ani, care are nevoie de suma de 60.000 de lei necesară unui tratament foarte costisitor, iar familia lui nu-şi permite să îi achite.

Concertul caritabil, organizat de Liceul Tehnologic Electromureş, în parteneriat cu Ansamblul „Mureşul", Protopopiatul Ortodox Român Târgu-Mureş şi Protopopiatul Ortodox Român Luduş, este programat pentru data de 12 aprilie 2018, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Ansamblului „Mureşul".

Pe afiş apar numeroşi solişti de muzică religioasă şi populară: Corala Te Deum Adoramus din Luduş, Leontina Pop, Dorina Oprea, Dorina Grad, Maria Sîntean Faghiura, Teodora, Narcisa şi Teodor Ţogorean, Ionela Moruţan, Ovidiu Furnea, Ansamblul profesionist Mureşul şi Ansamblul „Spice Mureşene".

Cei care nu au rămas insensibili la suferinţa lui Neluţu şi la viitorul lui, cei care doresc însănătoşirea tânărului şi pot contribui financiar, pot depune sume de bani în contul RO77RNCB0692147175990001 BCR, deschis pe numele Cotoară Ioan.

Lasă un comentariu