CNAIR - PE DRUMUL CEL BUN!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere începe programul de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor.

Cele mai multe gropi se găsesc pe şoselele administrate de Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov (200.000 mp), Iaşi (192.780 mp) şi Bucureşti (76.290 mp).

Potrivit datelor CNAIR, lucrările de plombare a gropilor apărute pe drumurile naţionale şi autostrăzi sunt proiectate pentru o suprafaţă totală de circa 620.000 mp. În prezent, Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri au realizat lucrări de plombare pe 24.195 de metri pătraţi.

În anul 2018, pentru programul de reparaţii şi întreţinere a auto străzilor şi drumurilor naţionale sunt alocaţi aproximativ 120 de milioane de lei.

„Precizăm că reparaţiile periodice, care constau în principal în aşternerea de covoare bituminoase, vor demara în luna iunie 2018, când se vor finaliza procedurile de achiziţii publice aferente", susţine - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. (sursa: capital)

Lasă un comentariu