CUPA TORNADO TÂRGU-MUREȘ, EDIȚIA A VIII-A, 2018

Distribuie pe:

Competiția organizată de Clubul Tornado Taekwondo Mureș pentru a 8-a oară s-a desfășurat sâmbătă, 12 mai, în Sala de sport din Sântana de Mureș, unde s-au adunat și de data aceasta peste 200 de sportivi participanți din numeroase orașe ale țării.

C.S. Tornado Taekwondo Mureș a participat cu un număr total de 33 de sportivi: 21 sportivi la Clasa A și 12 sportivi la Clasa B, obținând în total 32 de medalii. Rezultate care au clasat Clubul Tornado pe LOCUL 1 în Clasamentul general pe echipe.

Clasa A:

Locul I - Hodirnau Alexandru, Friss Csanad, Romanța Tudor, Gajdos Rusu Victoria

Locul II - Mihaly Robert, Matyasi Tamas, Gall Elöd, Biro Anita, Bentea Bogdan, Hodirnău Sonia, Borsos Tamas, Blaga Alexandra, Mihaly Hunor, Nemethi Joshua, Coco Tudor, Coco Andrei, Rusu Vlad, Tamas Nora, Robert Szilard, Farkas Norbert .

Clasa B:

Locul I - Suciu Matei, Varga Mark, Mitri Miruna, Biro Roland

Locul II - Simon Zalan, Simon Aron, Hodirnău Cristina

Locul III - Farkas Jenö, De Luca Alessandro, Kelemen Attila, David Ivan

„Avem debuturi promițătoare pentru sportivii: Simon Aron, Simon Zalan, David Ivan, Farkas Jenö, Farkas Norbert și Komancsik Kevin, fiind prima competiție la care au participat. Le dorim mult succes în continuare! - ne-a declarat antrenorul Mathé Sandor. - Din păcate, sportivul Komancsik Kevin nu a reușit să urce pe podium, dar sperăm ca la următoarea competiție să obțină un rezultat mai bun. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele obținute și vă dorim mult succes în continuare! De asemenea, dorim să le mulțumim tuturor părinților care ne-au ajutat și au fost alături de Clubul «Tornado» în cadrul acestei competiții. Fără sprijinul vostru nu era posibilă desfășurarea în bune condiții a concursului. Vă mulțumim și apreciem tot efortul depus!"

Lasă un comentariu