Un nou început

Distribuie pe:

Ne aflăm, azi, în acest cadru festiv pentru a marca încheierea unui ciclu gimnazial și de a mai retrăi, încă o dată, bucuria de a fi împreună. Astăzi se încheie o etapă foarte importantă din viața elevilor claselor a opta , însă drumul cunoașterii alege să-i poarte pe mai departe, spre noi orizonturi.

Cu cele mai sincere gânduri, clasele a șaptea doresc să vă mulțumească pentru competența și seriozitatea de care ați dat dovadă pe perioada desfășurării concursurilor, olimpiadelor, competițiilor sportive și a programelor extrașcolare, în ideea dezvoltării intelectuale. Prin intermediul cuvintelor distincte, vrem să vă oferim o farâmă de recunoștință și admirație pentru tot ceea ce ați dovedit în cadrul prestigioasei unități de învățământ, Școala Gimnazială „Dacia", pe care ați reprezentat-o cu mândrie. Niciodată să nu permiteți ca timpul să-și pună amprenta peste amintirile adunate alături de colegi, de cadrele didactice și, nu în ultimul rând, de cele dobândite pe parcursul anilor de școală, care v-au adus mai aproape de culmile reușitei, prin educația de calitate.

Această zi, de 8 iunie, sper să nu o percepeți ca pe o despărțire, din contră, să o priviți ca pe o pecete pe care o puneți bucuroși la finele celor opt ani petrecuți aici. Un interval de timp în care zestrea clasei a VIII-a s-a îmbogățit prin emoțiile, experiențele, visele, momentele plăcute petrecute în colectivitate și a laurilor aduși ca și contribuție pentru sipetele generației voastre.Vă îndemnăm să credeți că acest sfârșit reprezintă , de fapt, un nou început, care vă va deschide noi porți ale înțelepciunii. Sperăm ca urmatorii ani de studiu să vă fie rodnici tuturor, să aducă modelare, formare, multe reușite și să fie încununarea efortului depus.

Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, astăzi, deși se sfârșește un capitol din viața voastră de elevi, dorim să vă amintim faptul că scara culturii și a învățăturii mai are multe trepte de parcurs. Aspirăm că nu veți fi reticienți la necunoscut, că veți păstra etica elevului silitor și a omului cinstit, dar, mai mult decât orice, clasele a șaptea vă doresc mult, mult succes pe mai departe!

Lasă un comentariu