ZODIILE ȘI... LENEA

Distribuie pe:

În anumite momente sau, uneori, pentru perioade mai lungi, fiecare dintre noi simte nevoia să lenevească, să nu facă nimic, să nu se gândească la nimic. Astrologica.ro ne dezvăluie că, deși aplecarea spre lene este o pornire firească, un rol important în această dorință de a nu ne implica în nicio activitate o are zodia în care ne-am născut, după cum urmează:

Berbec - Nativii acestei zodii sunt ambițioși și vor cu orice preț să reușească în carieră, așa că lenea nu îi caracterizează. Duc la bun sfârșit orice sarcină primesc și nu se dau în lături de la muncă. Dacă nu primesc destule responsabilități, devin nefericiți și caută să se orienteze în altă direcție.

Taur - Taurii sunt cei mai leneși oameni din întreg zodiacul, nu pentru că le este teamă de muncă, ci pentru că nu vor să iasă din zona lor de confort. Odată ce ajung pe un post, cu greu vor ținti mai sus, pentru că ei vor să se bucure de lucrurile mici ale vieții. Nativii acestei zodii nu vor face ore suplimentare decât în cazuri speciale și nu vor răspunde la telefonul de serviciu după ce au plecat de la birou.

Gemeni - Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de comunicare și putere de adaptare, când vine vorba de îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Au o minte ageră și trebuie stimulați constant, pentru a nu-și pierde interesul. Nativii acestei zodii au o personalitate duală, din această cauză își schimbă ușor starea de spirit și pot fi distrași cu ușurință. Chiar și așa, lenea nu caracterizează persoanele născute în această zodie.

Rac - În cazul acestor persoane, lenea prinde rădăcini în tendința lor de a-și face griji. Nimic nu este mai inutil decât să stai și să te întrebi ce ar urma să se întâmple rău, însă Racii nu se pot abține să nu facă asta. Din această cauză, persoanele care s-au născut în această zodie vor mânca mai mult și își vor petrece timpul fără un scop anume.

Leu - Aroganți și încrezători, Leii devin rapid plini de ei. Își doresc funcții în care să dețină puterea, așa că nu se vor da înapoi de la muncă, pentru a ajunge unde își doresc. Nici după ce și-au ocupat poziția, nu vor deveni leneși, pentru că au o capacitate extraordinară de a controla situațiile stresante.

Fecioară - Fecioarele sunt dependente de muncă! Sunt capabile să lucreze ore în șir și să facă orice li se cere, însă le face plăcere să se plângă despre asta. Pot deveni leneșe doar după ce își pierd interesul pentru o activitate ori munca lor nu este recunoscută.

Balanță - Balanțele sunt foarte populare în biroul în care lucrează, dar nu din cauza puterii lor de muncă, ci a farmecului și a umorului de care dau dovadă. Sunt firi pozitive și diplomatice, așa că sunt foarte potrivite să rezolve conflictele apărute într-un colectiv. Nu le place, însă, munca fizică, iar odată ce le ajunge oboseala nu fac niciun efort să își ducă sarcinile la bun sfârșit.

Scorpion - Scorpionul iubește viața pentru lucrurile simple și urăște să își petreacă timpul la muncă. El are nevoie să se bucure de natură, să citească și să afle lucruri noi, cu minimum de efort fizic. Se numără printre cei mai leneși nativi ai zodiacului, așa că nu te aștepta ca un Scorpion să te ajute prin bucătărie.

Săgetător - Săgetătorii vor să facă impresie bună și au tendința de a-și lua mai multe sarcini decât pot duce. Pentru că nu își termină niciodată treaba, ar putea părea leneși, însă acest cuvânt este departe de a-i caracteriza. Sunt inteligenți și capabili de lucruri mari, dar trebuie să învețe să se organizeze.

Capricorn - Capricornii se numără printre cei mai muncitori nativi ai zodiacului. Sunt ambițioși și muncesc oricât pentru a ajunge acolo unde își propun. Se ridică profesional, respectându-și principiile și păstrează relații plăcute la locul de muncă. Dacă, însă, simt că munca lor nu este răsplătită corespunzător, își pierd total interesul și pot fi considerați leneși.

Vărsător - Vărsătorii iubesc să încerce lucruri noi și se simt apreciați atunci când primesc mai multe responsabilități. Lucrează din greu și sunt persoane loiale, așa că nu vor renunța ușor la un loc de muncă. Oricât ar fi de obosiți, nu vor fugi de muncă, pentru că nu vor să dezamăgească.

Pești - Peștii sunt atât de sensibili, încât un cuvânt nepotrivit îi poate face să își piardă total interesul pentru muncă. Renunță ușor la sarcinile pe care le primesc, iar când vor să le ducă la bun sfârșit au nevoie de mult timp, pentru că emoțiile le distrag mereu atenția.

 

Lasă un comentariu