Birocrația și interesele mărunte “acoperă” Pocloșul

Distribuie pe:

Sunt dezamăgit de faptul că proiectul “Pocloșul” nici în ziua de azi nu a putut fi implementat, și asta numai din cauza birocrației și al dezinteresului din partea unor instituții centrale și locale. Sunt proiecte pe care doresc să le demarez de mai bine de zece ani, dar se pare că în această țară nu se dorește să evoluăm. M-am contrat și cu reprezentanți ai Academiei Române și le-am demonstrat că am avut dreptate în privința casetării Pocloșului.

A durat zeci de ani până să apară o hotărâre de Guvern privind cedarea apelor din interiorul localităților și tot nu s-a făcut nimic, tot din cauza intereselor mărunte și a birocrației.

Am ajuns în cele din urmă la o înțelegere cu Apele Române și am făcut tot ce mi-a stat în putință în acest sens, dar rezultatul este zero! Nu mă pot apuca nici acum de lucru la proiectul privind acoperirea Pocloșului, ceea ce înseamnă că o serie de proiecte rămân neonorate, cum ar fi mutarea sediilor de poliție, construirea de creșe și grădinițe și construirea unui număr de aproximativ 3.000 de locuri de parcare.

Nu doresc să arăt cu degetul spre anumite persoane, nu acesta este scopul meu, ci doresc ca demersurile mele să fie puse în aplicare, pentru că asta este cu adevărat important pentru târgumureșeni. De fapt, mi-ar plăcea să văd un singur proiect demarat de Guvernul României în ultimii patru ani.

Lasă un comentariu