“Măicuță cu nume sfânt!” - cel mai nou proiect muzical, semnat Anca Manoilă

Distribuie pe:

- “Măicuță cu nume sfânt!” este cel mai nou proiect muzical semnat Anca Manoilă.

- Ce reprezintă mama pentru dumneavoastră?

- Însăși viața depinde de voința unei femei: MAMA. Datorită ei deschidem ochii spre lume și spre soare. Mama este cea plină de minunății! Bunătatea sufletului ei vine din cărțile de povești cu zâne, care-ți împlinesc orice dorință. Pe brațul ei m-a legănat, m-a învățat de bine, sub aripa ei m-a purtat să am un rost în lume!

- Cui dedicați acest nou cântec?

- Mi-am dorit ca prin acest cântec (https://www.youtube.com/watch?v=iqlWU63l5fQ) să îmi exprim recunoștința față de mama mea, căreia îi mulțumesc în primul rând pentru că m-a adus pe lume și că, alături de Dumnezeu, a contribuit la existența mea, dăruindu-mi cel mai frumos cadou: viața.

- Care au fost colaboratorii proiectului muzical?

- În realizarea acestui material, am colaborat, după cum se știe din celelalte proiecte, cu maestrul Ovidiu Barteș, dirijorul orchestrei naționale ,,Cununa Transilvaniei” din Cluj, căruia îi mulțumesc, pe această cale, pentru toate învățăturile pe care le-a presărat, (și au fost din belșug!) în ceea ce privește atât dezvoltarea mea, cât și alcătuirea unui repertoriu personal valoros și autentic.

- Ce impact a avut asupra publicului?

- Am remarcat că în scurt timp am reușit să sensibilizez prin intermediul acestui cântec, nu doar ființa care m-a inspirat în realizarea acestuia, mama, ci am ajuns la sufletul multor ascultători, care au avut diferite remarci precum: “m-ai făcut să lăcrimez”, “sunt străbătut de fiori”, ,,ești deosebită”, ,,emoționant” , ,,cu totul adevărat” etc.

Așa cum am spus de fiecare dată, pentru mine, este răsplata supremă, să observ că reușesc să ajung în sufletul ascultătorilor mei dragi, că munca mea nu este zadarnică. E un sentiment plin de minunăție, să simt că pot, prin cântec, să ajung la inimile oamenilor și le mulțumesc cu această ocazie pentru dăruirea cu care îmi urmăresc activitatea, pentru bucuria și nerăbdarea cu care așteaptă fiecare proiect al meu.

Se spune că, orice alegi să faci în viață, primii zece ani sunt doar începutul și sunt cei mai grei! Eu sunt exact la jumătate și sunt mai încrezătoare ca niciodată. Și asta pentru că toată nădejdea mea este în bunul Dumnezeu! În fiecare zi Îi mulțumesc pentru că sunt sănătoasă, pentru că sunt iubită, pentru talentul cu care m-a învrednicit, pentru tot ceea ce am reușit să realizez, pentru toate șansele pe care mi le-a dăruit.

- Gânduri pentru iubitorii de folclor?

- Tuturor ascultătorilor, publicului meu drag, iubitorilor de folclor, le doresc multă sănătate, iubire, armonie, realizări frumoase, și să nu uite că îmi pot urmări activitatea pe pagina oficială de Facebook Anca Manoilă, pe canalul de youtube, dar și la Hora TV și televiziunile locale și, așa cum i-am obișnuit, acum, pe final, le dezvălui faptul că urmează noi proiecte la care lucrez de ceva vreme. Calde îmbrățișări tuturor! Toate cele bune!

Lasă un comentariu