“Cariera Roditoare” îi ține pe tineri acasă…

Distribuie pe:

Grupul Petry a lansat ieri, la Târgu-Mureș, programul “Cariera Roditoare”, prin care își propune să acorde unele facilități tinerilor angajați, prevenind, pe de o parte, migrația forței de muncă și contribuind, pe de altă parte, la dezvoltarea mediului economic local.

Specializarea la locul de muncă, participarea la programe de sănătate, precum și posibilitatea de a locui, în regim de cămin, în apartamentele firmei (dacă nu au posibilitatea de a plăti o chirie la prețul pieței) sunt tot atâtea motive de a-i încuraja pe tineri să opteze pentru locuri de muncă… acasă.

“Lipsa forței de muncă este o problemă tot mai accentuată la nivel național, astfel trebuie să facem tot posibilul pentru ca tinerii noștri să rămână acasă, Aceasta este o sarcină comună atât pentru mediul privat cât și pentru autoritățile locale. Mă bucură faptul că sunt antreprenori care fac pași concreți pentru a le asigura tinerilor o șansă de a-și construi o carieră… acasă. Am speranța că Programul “O carieră roditoare” va fi unul de succes. Felicitări pentru această inițiativă!” - a scris pe pagina sa de socializare Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

 

Mai multe detalii despre program: http://hr.petry.ro/

Lasă un comentariu