ȘI FEMEILE SUPRAPONDERALE ȘTIU SĂ DANSEZE...

Distribuie pe:

O americancă iubitoare de dans, pe nume Charity Holloway (33 de ani), din Charlotte, Carolina de Nord, a înființat o trupă de dans cu femei supraponderale - “4Thirty-Two” - această idee venindu-i după ce, în adolescență, i s-a spus că este prea grasă pentru a fi dansatoare.

Trupa este compusă din 18 femei supraponderale, care vor să demonstreze că dansul se potrivește la toate formele și la toate mărimile.

“Încă din copilărie, am trăit și am respirat pentru dans, însă, în adolescență, mi s-a spus că sunt prea grasă pentru a dansa. Nu am vrut să renunț la visul meu, așa că am fondat un grup de dansatoare supraponderale, pentru care fac și coregrafia.

4Thirty-Two nu este doar un simplu grup de dans, ci este și un soi de vindecare pentru mine, care m-a ajutat să devin o persoană mai bună, să am o altă viziune asupra vieții, să privesc dincolo de norul negru, să scap de întunericul depresiei și să o simt mai puțin.

Unul dintre motivele principale pentru care am înființat acest grup a fost pentru a înlătura concepțiile celor care cred că suntem inferioare pentru că suntem supraponderale, deci nu avem fizicul adecvat, nu ne putem mișca sau nu putem fi frumoase sau surse de inspirație.

Greutatea și mărimea nu au niciun impact asupra frumuseții și nu ar trebui să determine în vreun fel modul în care te simți în pielea ta sau modul în care îți trăiești viața”, a declarat Charity pentru Daily Mail, citat de adevarul.ro.

Grupul de dansatoare supraponderale din America a făcut deja turnee în Italia și China, bucurându-se de un real succes.

Lasă un comentariu