CONVOCATOR-INVITAȚIE

Distribuie pe:

Societatea Culturală „Alexandru Papiu Ilarian", prin membrii săi, vă invită să participați la concertul de colinde susținut de cete de colindători din cadrul Asociației „Tineri pentru Tineri" din Târgu-Mureș și a altor asociații studențești din țară, precum și de Corul „Te deum Adoramus" al Protopopiatului ortodox din Luduș, care se va desfășura la data de 16 decembrie 2018, la căminul cultural din localitatea Papiu Ilarian, activitățile începând cu ora 13.00.

Cu acest prilej va avea loc o lansare a volumului „100 de ani de Drept în România" (prezintă dr. Raul Felix Hodoș), editat în cadrul editurii Hamangiu, volum care cuprinde o secțiune dedicată personalității lui Alexandru Papiu Ilarian și rolului pe care acesta l-a avut la înfăptuirea statului român modern.

Societatea Culturală „Alexandru Papiu Ilarian" va desfășura în prima parte a evenimentului activități specifice de organizare și funcționare, printre care sunt prioritare adoptarea noului statut al asociației și proiectul de strategie în domeniul cultural și științific, precum și prezentarea rezultatelor proiectului cultural „Biblioteca Grigore Ploeșteanu".

Deplasarea până la locul de desfășurare a evenimentului se poate realiza cu un autocar special alocat în acest sens, care va fi disponibil, între orele 11.00-11.30, în parcarea magazinului Kaufland de lângă gara principală din Târgu-Mureș, urmând a se întoarce la Târgu-Mureș la sfârșitul desfășurării evenimentului.

Programul desfășurării este după cum urmează:

Deplasarea membrilor/invitaților și doritorilor de la Târgu-Mureș, respectiv Luduș către locul desfășurării evenimentului în comuna Papiu Ilarian, orele 11-13;

Orele 13-13.30 Adunarea Generală a Societății Culturale „Alexandru Papiu Ilarian";

Orele 13.30 -14.00 Lansarea volumului „100 de ani de Drept";

Orele 14.00 - 15.00 Concert de colinde;

Orele 15.00 - 16.00 Masa festivă;

Orele 16.00 - 16.30 Încheierea evenimentului.

Lasă un comentariu