ZODIILE ȘI BANII ÎN ANUL 2019

Distribuie pe:

Chiar dacă banii nu reprezintă totul în viață, nimeni nu poate nega importanța lor pentru supraviețuire și asigurarea confortului fiecărei persoane.

Anul 2019 aduce modificări importante la acest capitol, iar astrologica.ro oferă, pentru fiecare zodie, sfaturi practice în legătură gestionarea finanțelor, astfel încât să aibă un buget echilibrat pe parcursul întregului an.

Berbec - În primele patru luni ale anului, poziția financiară globală va fi destul de puternică pentru a vă ajuta să acoperiți toate nevoile cotidiene și să puneți ceva deoparte. După luna aprilie, intervin situații neprevăzute, cu cheltuieli suplimentare, care vă dezechilibrează puțin financiar, dar sunteți susținuți de familie și de prieteni. În vară, când mulți sunt în vacanță, Berbecul va câștiga bani frumoși, va scăpa de datorii și se poate gândi chiar la o afacere de mică anvergură.

Taur - Până în toamnă, va trebui să vă descurcați cu ceea ce produceți din muncă proprie și să nu mizați pe împrumuturi pentru a vă împlini vise mult prea mărețe față de posibilitățile de acum. De asemenea, este necesar să faceți o selecție riguroasă printre oamenii care vi se declară apropiați sau prieteni, dar care, în realitate, vă cam tapează de bani. Norocul vă surâde în ultima parte a anului, când sunt posibile moșteniri sau câștiguri la loto.

Gemeni - Axa financiară va fi activată de eclipse și n-ar fi exclus să beneficiați de rezultate ale unor acțiuni mai vechi, iar banii vin de unde nici nu vă așteptați. Atenție, însă, la cheltuielile inutile și la partenerii de afaceri. S-ar putea să aflați că unii dintre ei sunt de fapt profitori sau paraziți pe umerii voștri și trebuie să îi înlăturați fără milă. Astfel, veți atrage sporul și veți putea investi în ceva ce vă doriți mai demult, fie o casă, fie o mașină nouă.

Rac - Deși investesc timp și energie în unele idei mai vechi, Racilor le va fi cam greu să le pună în practică pentru a scoate bani din ele. Aprilie este luna cea mai favorabilă pentru a întâlni un partener serios de afaceri, care să vă dea impulsul necesar, astfel că lucrurile se urnesc din loc, iar situația financiară devine înfloritoare. Desigur, și munca pe care o depuneți este pe măsură, însă, în a doua parte a anului vă veți permite vacanțe relaxante, alături de familie.

Leu - Anul acesta, Leii nu vor duce deloc lipsă de bani, ceea ce le oferă o viață confortabilă din punct de vedere financiar. Pe lângă venitul principal, ei vor avea și alte resurse financiare. Unele vin din investiții mai vechi, altele din colaborări permanente, dar și din partea partenerilor de viață, care se bucură de prosperitate. Este un an bun pentru a strânge bani albi pentru zile negre.

Fecioară - Din păcate, oricâți bani s-ar îndrepta spre Fecioară, anul 2019 aduce și cheltuieli pe măsură, mai ales cu copiii și cu întreținerea casei. O soluție salvatoare pentru cei născuți în această zodie ar fi să își gestioneze banii cu grijă sau chiar să apeleze la alții să îi ajute, fie experți, fie membri ai familiei.

De-abia spre sfârșitul anului se întrevăd venituri suplimentare consistente, care vă readuc optimismul și chiar vă permit mici răsfățuri după o perioadă în care ați fost obligat să strângeți punga.

Balanță - În acest an, Balanțele vor obține mai multe câștiguri pe termen scurt, situația financiară îmbunătățindu-se mult față de cea anterioară. Pentru cei care au investit în anii trecuți, vin în sfârșit și beneficiile, dividende sau profit. Singura problemă ar putea apărea în ceea ce privește apetitul pentru cheltuieli inutile, articole de lux sau petreceri costisitoare. Puțină atenție în acest sens și debarasarea de profitori vă mențin situația financiară la cote confortabile.

Scorpion - Acest an îi pune pe Scorpioni într-un adevărat carusel financiar, când sus, când jos. În primele luni, ei vor beneficia de un imens salt în carieră, care le va aduce avantaje materiale pe măsură. Însă, prin vară, este posibil să vă înhămați la cheltuieli pe termen lung (un credit sau o investiție majoră), iar economiile și surplusul de bani se topesc văzând cu ochii. Pentru că nu aveți capacitatea să luați decizii financiare clare, ar fi bine să vă consultați cu un expert sau să amânați investițiile.

Săgetător - Veți fi martori la venirea și plecarea ocaziilor și circumstanțelor financiare. Vor fi multe șanse de care să profitați, din care să învățați și care vă ajută să câștigați mult peste așteptări. Săgetătorul va aduna o mică avere în acest an, pentru că este econom și renunță la unele vicii. Scopul lui este să investească în confortul propriu și al familiei sale, dar numai după ce dispune de suficienți bani.

Capricorn - Sunteți o persoană ambițioasă, hotărâtă și de mare ajutor pentru cei din jur. Fiind o persoană de încredere, practică, muncitoare și prosperă, mulți vor apela la Capricorn pentru sfaturi financiare. Capricornul știe că faptele și nu vorbele aduc bani, de aceea va fi mai activ decât de obicei, iar contul din bancă se “dolofănește” pe parcursul întregului an. În ultimele luni din acest an, își permit o vacanță luxuriantă, alături de cei dragi.

Vărsător - În acest an, Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți să nu amestece prieteniile cu banii și nici utilul cu plăcutul, altfel vor rămâne dezamăgiți. Motivul? Mulți vor dori să profite de idealismul lor și vor încerca să îi păcălească, deposedându-i de banii pe care îi câștigă din speculații financiare. Situația lor financiară înfloritoare stârnește invidia multora, iar ei nici nu observă. Sfatul pentru ei este să își verifice lunar balanța financiară și să acționeze în consecință.

Pești - Situația financiară a Peștilor va fi mai bună ca oricând, ei atrăgând banii ca un magnet. Unele schimbări la locul de muncă îi propulsează câteva trepte pe scara de salarizare, dar vor câștiga și din comisioane sau consultanță de specialitate. Cum Peștii sunt foarte generoși, ei se vor implica în campanii umanitare, fie donând bani, fie participând ca voluntari. Totuși, în lunile martie-aprilie și septembrie-octombrie, trebuie să fie mai ponderați cu cheltuielile altora și să își îndrepte atenția spre nevoile proprii și ale membrilor de familie.

Lasă un comentariu