ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR"! (95)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (IV) „Există, totuși, o campanie internațională foarte puternică ce se desfășoară de aproape un deceniu. Este legată de numele lui George Soroș și încearcă să arate că frontierele nu au sens, că națiunile nu au dreptul să decidă și să stabilească cum să trăim (...) Vă îndemn să luptați împotriva dușmanului diferit de noi. Cel închis, nu deschis; cel viclean, nu direct; cel mârșav, nu onest; cel internaționalist, nu naționalist; cel care nu crede în muncă, ci în speculațiile cu bani; care nu are o țară a lui, ci simte că are întreaga lume" (prim-ministrul ungar V. Orbán, Radio Kossuth).               

Fanaticii ideii că totul le este permis, în această „maree" a revoluțiilor corupătoare mental, globaliștii nu ezită să ne desfidă cu modernismul lor smintit, împotriva acelor popoare a căror identitate nu și-o doresc dizolvată, ceea ce îi determină să se poziționeze deasupra legilor, de orice tip, numai și numai ca să le poată destabiliza sistemele constituționale și securitățile naționale. În acest curent anarhic de amploare, al tuturor împotriva tuturor, ei au în mâini toate pârghiile financiare și logistice necesare ca, printr-o oarbă rebeliune împotriva lui Dumnezeu, să linșeze mediatic personalități opozante, să „viruseze" state care mai păstrează încă urme de democrație, să orienteze mulțimile reacționare împotriva oricăror forme de autoritate și să ne abrutizeze dimensiunile sufletești prin reinventarea delictului de opinie...

În fața acestui pericol iminent, de a ajunge cu toții într-un „lagăr mondial", răspândirii „ciumei progresist-soroșiste" i se mai opun încă unele țări (S.U.A.,

Rusia, Israel, China etc.) care, dezaprobând-o sau scoțând-o în afara legii, ar fi demne de urmat și de noi, românii, cu toată indignarea de a constata, într-o graduală agravare a raporturilor dintre țări (convenabilă impunerii, prin provocarea amestecării raselor și războiului, „celebrei" noi ordini mondiale) cum Rusia „surâde" la ideea constituirii Moldovei mari, Ungaria se face „punte" ca să poată vedea Transilvania în zona ei de influență, Israelul nu ar ezita să ne transforme efectiv în a doua lor țară, iar S.U.A. s-ar „mulțumi" ca, într-un eventual război cu Rusia, să le rămânem în continuare, strategic, în postura ingrată de „zonă sanitară" (teatru de război)!

În rest, în fața unor astfel de pericole, am ajuns în situația paradoxală de a-l auzi pe antiromânul prim-ministru ungar Orbán, a cărui atitudine împotriva invadării Europei cu imigranți ilegali este de apreciat, că ar fi necesar ca Ungaria să ridice un zid la granița cu România, iar pe cel ajuns cu mari semne de întrebare în fruntea Țării, președintele „liberal" Iohannis, să își dea acordul, ca și Guvernul de altfel (vedeți?, „circul" dintre palate nu îi împiedică să stea în „poziție de drepți" în a executa agenda globalistă!), semnând la Marrakesh (Maroc), la 10 decembrie 2018, controversatul Pact Global Compact pentru Migrație inițiat de O.N.U.! Și astfel, după ce 1/3 dinte români a fost „ajutată" să plece din Țară pentru că nu aveau un loc de muncă, Statul Român și-a asumat să dea curs colonizării altor etnii, africane etc., despre a căror venire ni se spune că ar fi necesară pentru acoperirea ... deficitului pe piața muncii! Cum este însă de așteptat, odată cu venirea lor în România, necazurile noastre naționale se vor amplifica și mai mult!

 

Lasă un comentariu