ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (96)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (V) “Lumea noastră: campania de haos global al lui Soros. Primul lucru pe care îl vedem este natura megalomană a proiectului filantropic al lui Soros. Niciun colț al lumii nu a scăpat de eforturile sale (...) Fundația pentru o Societate Deschisă este vehicolul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor două decenii pentru organizațiile non-profit din S.U.A. și întreaga lume. Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 milioane $ pentru grupele de lucru pentru alegerea lui Hillary Clinton (...) S-a finanțat masiv grupul de extremă stânga în Statele Unite și în întreaga lume... Până la urmă, ce legătură are schimbarea climei cu imigrarea ilegală a africanilor în Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legată de imigranții din Grecia? Adevărul este că proiectele lui Soros au un numitor comun. Scopul lor este să stabilească abilitatea autorităților naționale și locale din Vest de a-și păstra legile și valorile națiunilor și comunităților. Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea să împiedice piețele libere, indiferent dacă aceste piețe sunt financiare, ideologice, politice sau științifice. Iar aceste proiecte, într-un mod înșelător, sunt făcute în numele democrației, drepturilor umane, economiei și altor scopuri nobile. Cu alte cuvinte, scopul finanțărilor lui Soros este de a distruge democrația din Vest și să devină imposibil ca guvernele să mențină ordinea sau societățile să-și păstreze identitatea unică și valorile (...) Disputa principală este că, în Statele Unite, Poliția nu este o forță care reprezintă binele, obligând astfel societatea să funcționeze singură, menținându-și legea și ordinea... Mai degrabă, Poliția este o unealtă a represaliilor albilor asupra persoanelor de culoare (...) Polițiștii au fost demoralizați, deoarece au fost incriminați că încearcă să-și țină orașele sigure, ferite de infractori... Folosirea forței de către polițiști s-a diminuat, chiar și în situația care necesita acest lucru. Teama că ar putea fi acuzați penal pe de-o parte și condamnarea publică ca fiind «rasiști», pe de altă parte, îi îndeamnă pe polițiști să aleagă lipsa de acțiune, chiar și atunci când situația o cere. Demoralizarea și intimidarea polițiștilor este, cel mai probabil, cauza pentru creșterea abruptă a infracțiunilor și violențelor.

Nu trebuie scăpate din vedere nici acțiunile lui Soros legate de imigrările ilegale. Din Statele Unite, Europa și Israel, Soros a implementat un impuls global, folosindu-se de imigrări pentru a submina identitatea națiunilor. E-mail-urile scurse eviden-țiază faptul că aceste grupuri au intervenit pentru ca să fie aleși politicienii care sprijină granițele deschise pentru imigranții arabi și a susține financiar, sau prin alte metode, jurnaliștii care s-au arătat de acord cu imigranții. Grupurile lui Soros sunt pe teren, facilitând intrarea imigranților ilegali în Statele Unite și Europa. Ele au urmărit să influențeze deciziile Instanței Supreme din S.U.A. legate de imigrările ilegale din Mexic. Aceste grupuri au cooperat cu musulmanii și alte grupuri pentru a-i demoniza pe americani și europeni care se opun granițelor deschise (...) Dacă pentru greci este «rasist» că doresc să-și protejeze identitatea națională prin blocarea intrării a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este «rasist» pentru Grecia sau Franța, Germania, Ungaria, Suedia, S.U.A. sau Polonia să existe (...) Soros se folosește de protestatari pentru a acuza Israelul că este un stat rasist (...) Soros a făcut aceste eforturi din Ferquson, Berlin până la Ierusalim, pentru a induce haosul prin paralizarea autorităților locale, făcând ca autoritățile să nu mai poată să-și apere societățile (...) prin faptul că a cerut înălțarea unui zid la graniță... Trump acționează împotriva multimi-liardarului... Mișcările de «democrație directă» pe care Soros le susține nu pledează pentru altceva decât pentru o conducere a mulțimilor” (Jerusalem Post, august 2016).

Și noi, câți am mai rămas în adâncul sufletului români și fideli Patriei Române, nu vom putea să rămânem indierenți la tacticile perfide cu care neo-marxistul Soros, în antiromânismul lui feroce, ne-ar dori cât mai rapid să avem o Țară fără Transilvania, destul de stigmatizată “strategic” de bacilii toxicității, ca, în sfârșit, să fim la unison cu agenda lui globalistă, susținută cu frenezie de atâția stipendiați “elitiști”, pentru a-și vedea înfăptuit Imperiul supra-statal (universal) despre care v-am mai amintit! Departe însă de a-i neglija eforturile transfrontaliere, mai ales că a pus în pericol stabilitatea atâtor țări și sănătatea mentalului colectiv, nu mă îndoiesc că ar fi prea puțini cei care, sătui să tot audă “gargara” mediocră despre “democrația liberală” și “societatea deschisă”, vor lua atitudine publică pentru a se disocia cu demnitate (făcându-se incompatibili cu toată pleiada naturilor megalomaniace, sociopate, sataniste, cămătărești, interlope etc) de marșul exaltat al apologeților instaurării unei Ere cu indivizi fără identitate! De altfel, de conșiința fiecăruia dintre noi depinde dacă îi vom da “mână liberă” speculatorului financiar Soros, numit nazist de faimoasa actiță Roseanne Barr, ca să distrugă statele sub pretextul “combaterii autori-tarismului, rasismului și intoleranței”, iar pe noi să ne depersonalizeze prin inducerea unor modele de viață în care se amestecă uitarea de sine cu stările ludice, cu scopul de a ne anula percepția realistă! Vor urma, bineînțeles, marginalizări și etichetări mai groaznice decât în orice alt sistem totalitar, căci nu degeaba globaliștii controlează laboratoarele unor universități “prestigioase”, dar faptul că vom fi incriminați (spunându-ni-se monoculturaliști, ortodoxiști, protocroniști, dulghiniști, naționaliști, fundamen-taliști, extremiști etc) înseamnă că am reușit să rămânem, în fața lui Dumnezeu și a Neamului Românesc, oameni!

 

Lasă un comentariu