NE-AM INTERESAT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ - APROBAREA PROCEDURII DE APLICARE A VIZEI ANUALE A AUTORIZAȚIEI DE MEDIU ȘI AUTORIZAȚIEI INTEGRATE DE MEDIU

Distribuie pe:

Agenția pentru Protecția Mediului Mureș - director executiv ing. Dănuț ȘTEFĂNESCU, informează toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, despre apariția Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.

Se reglementează astfel condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 195/2005 privind protecția mediului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 265/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere faptul că Autorizația de mediu și Autorizația integrată de mediu își păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obțin viza anuală, toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu trebuie să solicite viza anuală la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, în fiecare an, cu minimum 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.

Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife!

Lasă un comentariu