LA COLEGIUL AGRICOL “TRAIAN SĂVULESCU”DIN TÂRGU-MUREȘ, AGRICULTURA ȘI COMUNITATEA MEA

Distribuie pe:

Colegiul Agricol “Traian Săvulescu” din Târgu-Mureș și Asociația Junior Achievement România organizează evenimentul educațional J.A. cu tema ,,Agricultura și comunitatea mea”. La activitate vor participa, ca invitați, specialiști din domeniul agricol sau de business.

Cu acest prilej, elevii liceelor agricole (cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani) își folosesc abilitățile de analiză și comunicare pentru a creiona o imagine clară despre cum arată comunitatea lor din punct de vedere agricol. Se dorește astfel ca elevii să se gândească la idei de afaceri prin care pot valorifica potențialul agricol din comunitățile lor și prin care pot porni afaceri sustenabile pe termen lung în comunități.

Agenda manifestării, ce va va avea loc luni, 25 februarie, la Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”, cuprinde: de la ora 8 la 8.30 - Sosirea invitaților și înregistrarea acestora; 8.30 - 9 - Deschiderea, prezentarea temei de lucru și a invitaților; 9 -10 - Prezentarea ideilor de afaceri; 10 - 10.15 - Pauză; 10.15 - 12.15 - Timp de lucru (elevii lucrează la ideile lor de afaceri), feed-back-ul specialiștilor; 12.15 - 12.45 - Concluzii și recomandări, aflăm de la organizatori.

Lasă un comentariu