FEMEI DE SUCCES - SIMON JUDIT-GYÖNGYI - PREȘEDINTE AL ASOCIAȚIEI HIFA-ROMÂNIA

Distribuie pe:

“Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii” (Grigore Vieru)               

,,Chiar dacă sunt considerată femeie de succes, eu nu succesul îl simt, ci binecuvântarea, în lipsa căreia nu aș putea fi cine sunt! Nu succesul mă îndeamnă să fiu ceea ce sunt cu adevărat. Ceea ce mă îndeamnă este convingerea de a lăsa urme pozitive în viața fiecărui om, cu scânteia ce am primit-o fiecare dintre noi, când Dumnezeu ne-a visat să fim parte a acestei lumi!

Ceea ce am reușit să realizez este un dar primit de la Dumnezeu, prin fiecare om cu care mă întâlnesc, care, la rândul lor, zâmbesc, plâng sau îmi cer ajutorul. Aș dori să fiu întotdeauna cea care zâmbește împreună cu ei și le șterge lacrimile, plângând cu ei sau, dacă au nevoie de un cuvânt bun din partea mea, să le vorbesc. Îi ascult dacă au nevoie să fie ascultați, iar dacă au nevoie de ajutor să căutăm o posibilitate să îi ajutăm.

Succesul este ceva trecător, dar iubirea care înflorește prin fapte față de cei care sunt lângă noi și care se bazează pe noi, este cel mai important.

Mesajul meu este ca să privim prin prisma lui Dumnezeu, atunci vom fi acolo unde cu adevărat este nevoie de noi și în tot și în toate vom vedea doar binele și frumosul!

Lasă un comentariu