ZODIILE ȘI ANIMALUL LOR SPIRITUAL

Distribuie pe:

Astrologica.ro susține că fiecare persoană se identifică mai mult sau mai puțin cu un anumit animal. În plus, în funcție de semnul nostru zodiacal, suntem patronați de câte un animal spiritual, ale cărui caracteristici ne domină, după cum urmează:

Berbec - Animalul spiritual al Berbecului este ghepardul. Precum un ghepard, o persoană aflată sub semnul zodiacal al Berbecului este plină de energie și vrea să fie liberă. Mai mult, concentrarea de care dă dovadă este o altă asemănare cu ghepardul.

Taur - Animalul spiritual al Taurului este ursul. Ursul simbolizează puterea și stabilitatea, caracteristici de bază ale unui Taur. Totodată, ursul este și un simbol al protecției.

Gemeni - Animalul spiritual al Gemenilor este delfinul. Sub toată acea copilărie și curiozitate, se află unul dintre cele mai inteligente semne zodiacale, la fel cum delfinul este unul dintre cele mai inteligente animale. Precum delfinii, Gemenii vor să învețe și să exploreze.

Rac - Animalul spiritual al Racului este iepurele. Precum un iepure, Racii sunt timizi, însă pot să fie și deștepți și creativi. Iepurele ne învață să nu ne lăsăm fricile să ne acapareze.

Leu - Animalul spiritual al Leului este dragonul. Precum un dragon, Leul are un impact mare în viața persoanelor cu care intră în contact. Leii sunt puternici și curajoși și, în plus, sunt dispuși mereu să lupte pentru ceea ce este important pentru ei.

Fecioară - Animalul spiritual al Fecioarei este vulpea. Vulpile pot fi mici, dar lipsa abilităților fizice este înlocuită de agilitatea mentală. Mai mult, acestea se adaptează cu ușurință diferitelor împrejurări.

Balanță - Animalul spiritual al Balanței este lebăda. Fără să sții nimic altceva despre lebede, poți să spui cât de elegante sunt. Asemenea lebedelor, Balanțele transmit atât frumusețe interioară și exterioară, cât și o sensibilitatea deosebită.

Scorpion - Animalul spiritual al Scorpionului este pasărea phoenix. Precum această pasăre, personalitatea unui Scorpion este dublă. Este personalitatea pe care o afișează, dură, menită să îl protejeze, și personalitatea interioară, care este sensibilă și vulnerabilă.

Săgetător - Animalul spiritual al Săgetătorului este pisica. Precum pisicile, Săgetătorii nu acceptă să li se spună ce să facă. Aceștia preferă să își asculte inima și să facă ceea ce își doresc. În plus, nu sunt dispuși să se schimbe pentru nimeni și nimic.

Capricorn - Animalul spiritual al Capricornului este aligatorul. Precum aligatorii, Capricornii au un fel de energie primară când vine vorba de pasiunile pe care le au sau, pur și simplu, de lucrurile pe care și le doresc.

Vărsător - Animalul spiritual al Vărsătorului este păianjenul. Acest animal reprezintă răbdarea, creativitatea, dominanța. Precum un păianjen, Vărsătorul poate să petreacă mult timp pentru a crea ceva frumos care să îl reprezinte.

Pești - Animalul spiritual al Peștilor este căprioara. Precum o căprioară, persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt foarte calme, deschise și empatice. Unul dintre lucrurile pe care aceste persoane le doresc este să se înconjoare cu oameni deschiși, morali și iubitori.

Lasă un comentariu