ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (127)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XXVI) CONCLUZII

“George Soroș, din America, acest mare speculant financiar, împreună cu amicii săi din România, Mihăieș, Liiceanu, Patapievici și alții care consideră că NU MAI ESTE NEVOIE DE STATUL ROMÂN, că Mihai Eminescu este un cadavru aruncat, că toate aceste lucruri trebuie aruncate la gunoi, noi, ăștia mai în vârstă, care am creat opera, suntem depășiți, că totul este depășit. Eminescu este depășit, că Ion Barbu este depășit, că Iorga este depășit. Cantemir este depășit și a început literatura asta ... de prostituție, imaginea asta de mizerabilism (...) Eu m-am întors de la Paris în 1990, iar în 25 de ani am publicat 27 de volume, în timp ce BĂIEȚII ĂȘTIA UMBLAU DUPĂ ZECI DE MILIARDE DE LA SOROȘ ȘI DE LA MICROSOFT ... DAR SOROȘ DĂ FOARTE MULȚI BANI LA OAMENI CARE-ȘI PUN PROBLEMA, CA ȘI MANOLESCU, CA ȘI LUCIAN BOIA, CĂ POATE TRANSILVANIA NU APARȚINE DE POPORUL ROMÂN! Nu este interesant acest lucru? Păi, vedeți ce stă la fund acolo? Băieții ăștia au avut zeci de miliarde în mână, plus bugetul enorm pe care l-a avut Patapievici, ca să ne destabilizeze pe noi, ăștia care credem că națiunea română este o națiune puternică, mândră și legitimă, creatoare de mari valori” (Fănuș Neagu, membru al Academiei Române).

Încet, dar sigur, globalist-luciferica “pânză de păianjen”, a cărei interfață este iritantul Soroș, ne-a împresurat ca Țară încă înainte de a fi luați de “valul” feeriei lui '89, masiv finanțată de acest sforar-șef (cum ne asigură - și - transfugul nostru ex-parlamentar de la Belgrad), când, iată, ne-am pomenit cu un Soroș camuflat într-un GDS și o Fundație care, printr-o macabră parodie națională, a făcut și desfăcut, cu niște “români” suficient de “veseli” în a accepta să fie dezonorați și pierduți pe vecie, treburile murdare care ne-au “schimbat la față” poporul și regulile lui consacrate: ne-au întors pe dos cugetele, ne-au aruncat în “hăul” secularizării, ne-au redus dramatic capacitatea de reproducere a stocului genealogic, ne-au expus Transilvania la mașinațiuni segregaționiste, ne-au determinat să facem “primii pași” în epoca anarho-sexualismului postmodern etc. Și așa, fără să ne dăm prea bine seama, atât de hăituitul nostru popor a fost pus deliberat în situația, creionată de marii promotori ai satanismului, de a fi “executat” metodic, în planul globalist, de o Presă vândută care i-a scos pe soroșiști în față, cu scopul de a ne exclude din “piramida umanității”, de un PRO TV (avându-i ca tizi pe “democrații” Brucan și alde L.Mândruță) care a distrus ideea de Națiune și simbolurile Statului național, unitar, independent și invizibil (“născând” o generație rătăcit-cretinizată), de o Editură (Humanitas) care ne-a răstălmăcit trecutul istoric și prezentul (la “întrecere” cu DNA, ne-a prezentat lumii ca pe un popor corupt, dominat de hoți, șmecheri, violatori, incestuoși, drogați, inculți, dobitoci, ucigași, desfrânați - toate fiind, de fapt, “semințe” aruncate de globaliști în țarina Neamului Românesc), de un Minister al Educației care a fost complice după '89 în a “spăla creierele” în masă (Fundația Soroș s-a ocupat, în stil rollerian, de elaborarea unor “manuale” scrise de membrii săi), de un grup de torționari spirituali (repliați în Mass-Media) care a “executat civil” oameni de poveste (Eugen Barbu, Ion Lăncrănjan, Grigore Vieru, Mircea Micu, Fănuș Neagu etc.), de un GDS “deranjat” de Ortodoxia cea atât de iubită de marii noștri voievozi etc.!

Văzând toate acestea, stimați cititori, marele nostru actor Florin Zamfirescu nu a greșit deloc atunci când, la TV, afirma răspicat: “Soroș a infestat Europa și România”! Da, astfel ne-au îmbolnăvit, cu al lor război psihologic, necruțător, prin care ne-au virusat, în numele “progresismului globalist”, instituțiile statului! Iar apoi, ca într-un joc de domino: ne-au furat pita (obligându-ne să le acceptăm “directivele”), ne-au impus cum să trăim (fiind atenți și cum gândim), ne-au ațâțat la un război fratricid (unii au “fugit” unde au văzut cu ochii), ne-au amăgit cu LIBERTATEA (dar ne-au pus cătușe), ne-au îndepărtat de Dumnezeu și Biserica Sa (răcindu-ne dragostea). Da, s-au “atins” până și de dragoste!

Iar “dacă dragoste nu e, nimic nu e”!

NOTA BENE

. În final, iată câteva considerații concludente exprimate de dr. Bogdan Ducă, cercetător: “În sfârșit, se apucă și românii să introducă în dezbaterea publică tema Soroș. Asta după ce țări întregi au luat măsuri legislative pentru a bloca anexarea societății civile la ong-urile emanate de Soroș. Cine este Soroș? Este o imagine bine aleasă pentru a masca impunerea hegemoniei culturale americane în Europa de Est, Orientul Apropiat, Asia și pe unde se mai poate. De ce George Soroș? Pentru că este un evreu maghiar, deci est-european, «de-al nostrum», anticommunist «modelul succesului» pentru oricare dintre noi (...) Banii lui Soroș. Sub masca acestui «bătrân filantrop» ... s-a format intelectualitatea și ideologic o elită pentru țările est-europene, s-a finanțat fabricarea unei societăți civile și a unei mass-media dependente de o viziune și o rețea.

S-a profitat, desigur, de lipsa unei societăți civile organizate la noi, de slăbiciunea intelectuală și morală a unei elite autohtone (...) S-a profitat de sărăcia teribilă din anii '90. Dar mai ales s-a profitat de idolatria oarbă și quasi-fanatică a societăților est-europene din '80-90, de tot ceea ce venea din Occident. Echipa Soroș nu trebuia decât să se prezinte ca fiind Occidentul, pentru a fi ușor receptată ca singura opțiune eligibilă. Care este ideologia soroșistă? (...) În fapt, ideologia sa este un amestec aparent nefuncțional de fantezii ideologice occidentale (multiculturalism, corectitudine politică, ecologism, secularism) cu neoliberalismul (corporatismul multinaționalelor), interese militare, politice și economice americane ... prostie, doctă”!

Corect!

Lasă un comentariu