TABERE STUDENȚEȘTI

Distribuie pe:

Programul Național „Tabere Studențești" se va desfășura, în acest an, în perioada 15 iulie - 3 septembrie (împărțită în zece serii, cu o durată de cinci zile fiecare).

În județul Mureș,Taberele Studențești pentru vara acestui an sunt organizate de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș.

În Metodologia programului (ce poate fi regăsită pe site-ul Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș), pentru înscrierea în Programul Național ,,Tabere Studențești 2019", cei interesați pot depune cereri până în 17 mai, la secretariatele facultăților cuprinse în proiect. Afișarea, la avizier și pe site-ul universității/facultății, a listelor cu cei care au solicitat un loc de tabără este programată până cel târziu în 24 mai, iar anunțarea beneficiarilor până cel târziu în 7 iunie. Depunerea contestațiilor (personal, la secretariatul facultății sau prin e-mail, la adresa de e-mail afișată de facultate odată cu publicarea listelor cu beneficiari) poate fi făcută timp de 48 de ore după afișarea listelor cu studenții care vor beneficia de un loc de tabără.

Conform calendarului aprobat, listele finale, după contestații, se vor anunța până cel târziu în 14 iunie, iar alegerea seriilor și a locațiilor de tabără de către cei selectați, între 24 și 25 iunie. Prima serie de tabără începe în 15 iulie.

Casa de Cultură a Studenților are repartizată Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie și Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu", Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima" și Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, preciza conducerea instituției.

Lasă un comentariu