ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (139) ISRAEL

Distribuie pe:

“Istoricii reprezintă conștiința unei națiuni. Adevărul mai presus decât toate. Holocaustul din România este o minciună... a fost doar în Germania și Ungaria, care i-au trimis (pe evrei) la Auschwitz” (prof. univ. dr. Vladimir Iliescu, Doctor Honoris Causa al Universității din Aachen, discurs în Aula Academiei Române).

Cum situația din Orientul Mijlociu nu este tocmai stabilă, propagandiștii sionismului s-au gândit că nu este deloc rău, în aria unei globalizări în care poporul nostru a fost adus în stadiul să se hlizească satisfăcut la “deliciul” arestării lui Ceaușescu, ca tentaculele Mossad-ului (serviciul secret israelian) să interacționeze în procesul internațional al arestării de fapt (în 1989) a întregii Românii, percepută ca un “al doilea Israel”, astfel că ne-am pomenit, încă din anii ´90, că suntem “bătuți la cap” cu acuzația de a fi un popor de criminali, antisemit, furându-ni-se în consecință Istoria și dreptul nostru la o existență națională demnă!

Ce a urmat, se știe: aproape că am fost puși pe nivelul holocaustului Germaniei, impunându-ni-se participarea la uciderea a aproape 400.000 de evrei-români și ucraineni - deportați în lagărul de exterminare de la Auschwitz (din care 132.000 de evrei proveneau din nord-estul Transilvaniei, zonă aflată de fapt sub ocupația Ungariei horthyste între 30 august 1940 - 25 octombrie 1944)! Iluzionându-se că este (electoral) la putere, poporul nostru a tăcut și, neînțelegând că în Decembrie ´89 conducerea românească a fost înlocuită cu un grup de minoritari antiromâni (maghiari, evrei și țigani), acum este “bun de plată” compensatorie față de “stăpâni”, totodată ridicând la Odorhei (județul Harghita) statuia lui Horthy (el este cel care a comis atrocități împotriva românilor transilvăneni și a deportat peste 400.000 de evrei din Ungaria, din care 151.000 erau originari din Transilvania românească)!

Ei bine, stimați cititori, așa s-a ajuns să fim cu neamul nostru aproape “la pământ”, însă nedezmembrat teritorial de către dezbinatori, ca niște supraviețuitori ai unui “pustiu” ucis demografic treptat, prielnic neocolonizării, acaparate fraudulos de minoritari cu statut social și politic privilegiat!

Lasă un comentariu