ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (156) MIHAI RĂZVAN UNGUREANU (III)

Distribuie pe:

 “Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la S.I.E., am avut o tresărire. Am spus: “oare președintele (Băsescu-n.a.) nu știe cine este omul ăsta, sau S.R.I. nu l-a informat?” (...) Dacă Comisia parlamentară de control a S.R.I. sau S.I.E. vrea să mă asculte, aș putea spune lucruri interesante” (It-col. Nicolae Ulieru, fost purtător de cuvânt al S.R.I.).

În “bombardamentul” zilnic cu “noi dezvăluiri” mediatice, în al căror “rol principal” sunt programați niște “pioni” dispuși oricând să trădeze Statul Național și să îl “vândă” în numele Revoluției Globalizării, este de-a dreptul ridicol să ne mai mire, într-o lume în care și marile state contemporane sunt conduse pe față de agenți ai serviciilor secrete, că și în România duplicitarilor, pe culmile ipocriziei, al doilea Serviciu Secret al Țării (S.I.E.) s-a aflat, la un moment dat, sub conducerea unui “deconspirat” personaj (MRU) care, în încercare extraordinară de a fi racolat din motive foarte întemeiate (acuzații de spionaj) de un experimentat ofițer al S.R.I., ne-am “trezit” nu numai cu neutrazilarea acestui ofițer (la dorința expresă a unui serviciu secret străin și stat străin), ci și la o șocantă ascensiune în funcțiile de mare anvergură ale Statului Român!

Credeți dumneavoastră că s-a întâmplat ceva deosebit, când subiectul în cauză a devenit public? Ei, aș! Nici U.E., nici N.A.T.O. nu au schițat nici un gest dezaprobator la faptul că serviciile secrete “își bagă nasul unde nu le fierbe oala”, în vreme ce Comisia parlamentară de control al SRI și SIE s-a arătat absolut dezinteresată când It-col. N. Ulieru (purtător de cuvânt al SRI) ne-a dezvăluit că este gata să ofere probe concludente despre acțiunea de trădare a intereselor României de către MRU (în favoarea, se spune, a serviciului secret israelian Mossad)!

Și, uite-așa, cu groază de a nu fi acuzați că semănăm “ura” împotriva planurilor celor care de fapt vor să ne reducă la tăcere pe vecie, suntem atât martorii instaurării unei terori planetare, cât și suspecții (atent monitorizați) disocierii de APELUL LA “UNITATE” al celor cu care nu gândim (și nu simțim) la fel!

La ... “zid”, cu noi?!

Lasă un comentariu