SIGHIȘOARA - PROSPEȚIME ȘI CULOARE!

Distribuie pe:

Pentru ca parcurile și scuarurile de pe raza municipiului să prindă culoare, au fost plantate, în această perioadă, 5.000 de bucăți de plante anuale, în Cetatea Medievală, 14.470 de bucăți în Parcul Unirii și 2.329 de bucăți în Parcul Sigma, informează municipalitatea sighișoreană. În paralel, au fost efectuate lucrări de întreținere a spațiilor verzi de pe domeniul public, cosirea ierbii, toaletarea arborilor care au necesitat intervenții și ridicarea resturilor vegetale depozitate pe domeniul public, iar pe corpurile de iluminat adiacente drumului european E60, precum și în zona centrală au fost amplasate aproape 5.000 de ghivece cu flori - mușcate și petunii.

“Pentru un oraș mai frumos și curat, îi rugăm pe cetățenii municipiului să nu distrugă spațiile verzi amenajate, respectiv să nu smulgă florile din parcuri, scuaruri, să nu vandalizeze mobilierul stradal, respectiv coșuri de gunoi, bănci și jardiniere cu flori” se adresează edilii, membrilor comunității.

Lucrările de amenajare a spațiilor verzi sunt executate de S.C. Ecoserv Sig S.R.L., întreprindere publică aflată sub autoritatea tutelară a Municipiului.

Lasă un comentariu