INVITAȚIE... ÎN LANUL CU LAVANDĂ!

Distribuie pe:

În perioada 14-17 iunie, în localitatea mureșeană Mădăraș se va desfășura cea de-a doua ediție a Festivalului Lavandei, după ce, anul trecut, peste 3.000 de persoane au trăit experiența unor momente unice, amintind de farmecul și miresmele provensale.

Organizatorii (“Tărâmul Lavandei” - florărie din comuna Mădăraș) îi invită pe iubitorii “aurului mov” la un picnic și o plimbare / terapie relaxantă prin lanul cu lavandă, în suprafață de trei hectare, plus o plantație nou înființată, de aproape două hectare.

Participanții vor avea posibilitatea de a achiziționa produse specifice: ulei esențial, apă și sirop de lavandă, flori uscate, buchete de lavandă verde. La acestea se vor adăuga bunătăți și deserturi tradiționale: kurtos, langoș, plăcinte etc.

“Vom organiza foto-cornere, unde doi fotografi profesioniști vă vor oferi posibilitatea unei ședințe foto profesionale, în decor special amenajat, chiar în lanul de lavandă, precum și un workshop alături de un aromaterapeut care, în 2-3 ore, vă va învăța toate beneficiile uleiurilor esențiale, cum se folosesc, în funcție de afecțiunile pe care doriți să le tratați. Cei interesați vor avea posibilitatea de a pedala, gratuit, prin comună, cu cinci biciclete oferite de True Travel”, precizează organizatorii, adăugând că, pentru a acoperi costurile de organizare și posibilele pagube în cultură, participanții vor achiziționa, la intrare, câte un buchet de flori de lavandă, în valoare de 10 lei.

Lasă un comentariu