ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ

Distribuie pe:

La Restaurantul “Darina”, din Bulevardul 1848, a avut loc sâmbătă, 21 iunie 2019, o emoționantă întâlnire a celor care au lucrat la fosta Fabrică de conserve din Târgu-Mureș. Întâlnirea a fost organizată de câțiva foști salariați ai acestei importante unități de producție, în frunte cu Aurel Boancă.

Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Internațional al Pensionarilor, după care, la un pahar de vin bun și mâncăruri alese, foștii colegi au depănat amintiri din viața lor de foști salariați ai acestei unități productive. În cadrul acestei amintiri au fost sărbătoriți atât cei mai tineri foști salariați, dar și cei mai vârstnici, printre care s-a numărat și Stark Pál și Aurel Boancă, care au primit din partea organizatorilor câte un frumos buchet de flori.

Întâlnirea s-a desfășurat cu o muzică bună, când cei prezenți s-au întins la dans, aducându-și aminte de clipele frumoase petrecute împreună la această fabrică...

La această întâlnire, care a fost a patra din viața salariaților, s-au adus mulțumiri conducerii restaurantului pentru servirea exemplară, dar și pentru atenția de care s-au bucurat.

În încheiere, organizatorii au mulțumit conducerii restaurantului, dându-și întâlnire și în anul 2020.

Lasă un comentariu