ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (178) KELEMEN HUNOR (IX)

Distribuie pe:

“De câte ori ai ocazia (Kelemen Hunor - n.a.), jignești țara care te plătește ca să îi batjocorești simbolurile și poporul. Fii atent! M-am născut în Covasna, județul căruia tu... îi tai pădurile și îi ștrangulezi investitorii. M-au ținut la piept toate bătrânele unguroaice din satul Aida Medie. La botezul meu din 1989, 80% din cei prezenți au fost unguri. Ce oameni minunați! Acum, nu vreau să pomenesc despre copiii nenăscuți de la Ip și Trăznea, omorâți în burta mamei cu baioneta, nici de preoții ortodocși spânzurați în Ardealul românesc de către cei pe care tu îi evoci, ci despre felul în care tu, dai în Țara asta ca mutu-n tobă. Eu am mai mulți prieteni unguri decât tine. Știi de ce? Pentru că la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutăm între noi. Am botezat sute de copii unguri, le-am sfințit casele și le-am îngropat morții! Da, oameni morți din lipsa medicației și din cauza faptului că tu, anti-român și anti-maghiar, nu ai făcut nimic pentru ei. Te pricepi la fluturat steaguri și la ocărât popoare. Acum, esența! Îmi doresc să dispari din ceața ne-istoriei lăsând ungurii omenoși în pace și târând după tine și pe cei din U.D.M.R. care îți seamănă leit. Știu, ar mai rămâne români de umilit în țară, dar nu vreau să o mai faci tu! Ajunge! NU EȘTI CETĂȚEAN AL ROMÂNIEI! Ești doar o viperă care pune venin în pahare românești și ungurești. Iar despre 1918 să nu mai vorbești! Pe vremea aia trăiau oameni, nu nebotezați ca tine” (Preot Vasile Antonie, parohia Vâlcele, județul Covasna).

În ton cu revanșarzii Budapestei, care tocmai se pregătesc să ne dea o “lecție” de revizionism sub egida Centenarului Trianon, U.D.M.R.-ul lui K.H. își întețește, feroce, diversificata acțiune de a vedea România destrămată și Transilvania la cheremul Ungariei! Ca să își vadă acest plan realizat, bineînțeles cu sprijinul unor “patrioți vestici” (lipsiți de caracter) de pe la noi, K.H. tot instigă populația românească de etnie maghiară la nerespectarea legilor Țării, a Constituției, manifestându-se realmente ca un cetățean străin, nu român, care nu face altceva decât să atace Statul Român din interior și să nedreptățească poporul român! Din păcate, acțiunile lui destabilizatoare, iredentiste, au rămas nesancționate de puzderia de alogeni, puși subversionist la “cârma” României, care nu au reacționat nicicum când, în 2017, Coaliția Națională pentru Modernizarea României nu a mai putut să rabde depășirea limitelor și au cerut oficial RETRAGEREA CETĂȚENIEI ROMÂNE PENTRU K.H.!

Oare, ce ar mai fi de spus? Că avem un președinte (Iohannis) care tace mâlc în fața U.D.M.R., dar și-ar dori din toată ființa să dizolve pe cel mai numeros partid românesc (PSD)? Că avem o tânără generație, simbolizată de te(r)feliști, care nu demonstrează pentru apărarea Transilvaniei și prestigiul României, ci pentru arestări ca în anii '50? Cui folosește că, pentru prima dată în Istoria universală, poporul român este “ajutat” să plece din Țară fără ca să fie confruntat cu un război clasic? Folosește României sau Ungariei? De pierdut, în fața unor inamici (neo-clasici) care ne atacă diversionist prin imagini (TV, Facebook), vor pierde însă toți cei care, din Răsărit și din Apus, nu sunt legați, în har, de Sus...

Lasă un comentariu