ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN ,,COLIMATOR”! (160) VIZITA PAPEI FRANCISC I ÎN ROMÂNIA (II)

Distribuie pe:

,,Papa Francisc efectuează o vizită în România - o țară aflată la periferia catolicismului și a Europei-pentru a lansa un apel la unitate și a AVERTIZA ASUPRA POPULISMULUI (curent opus imigraților-n.a.), la câteva zile după alegerile europene, marcate de o ascensiune a acestui fenomen” (New York Times, vineri, 31 mai 2019).

Lăsându-ne impresia (aparentă) că divergențele ungaro-române asupra Transilvaniei nu ar mai fi prioritare, deoarece acum în Europa se profilează o INVAZIE DE MIGRANȚI neagreată de faptul că populiștii (anti-migranții) au câștigat teren electoral în Franța și Italia, Papa Francisc I s-a gândit că, vizitându-ne pompos Țara, ar fi de bun augur să ne dea o ,,lecție” de ,,deschidere” ecumenistă, ,,frățească”, prin care românii, suficient de îndoctrinați multiculturalist (ca să nu mai înțeleagă nimic), să iasă din ,,tiparul” lor tradițional, închistat de atât... ,,individualism” și ,,egoism” (a se citi Ortodoxie, naționalism) față de ,,frați” (fie ei catolici sau musulmani). Nici nu este prea greu ca mesajul său să prindă contur, la o populație incitată să fie ,,extaziată” că însuși Papa Francisc I îi transmite ,,mesianic” un ,,omagiu fiilor și fiicelor României” care au plecat din Țară (în loc să deplângă faptul că 1/3 dintre români au luat calea pribegiei și au lăsat în urma lor atâta durere), întrucât apologeții Supra-imperiului Universal, turându-și la maxim mașinăria deznaționalizării popoarelor și destructurării statelor naționale, au făcut ca în România să ia amploare cea mai puternică mișcare antinațională din Europa și să se propage identificarea (dezgustătoare și diversionistă) a naționalismului cu... ,,corupția” (sau cu Rusia)!

Nu este deci de mirare că ,,pacificătorul” Papă Francisc I, într-o Europă a cărei tensiune este pusă diversionist pe seama exceselor naționaliste, ne-a adresat tuturor românilor un Apel de a-l urma, punându-ne Țara la dispoziția altor neamuri și abandonându-ne (sinucigaș) identitatea noastră națională! Ceea ce este infinit mai grav decât a fi preocupați obsesiv să înfierăm, cu mânie proletară, ,,stafia” Dragnea-PSD!

Lasă un comentariu