ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (179) PÉTER ECKSTEIN-KOVÁCS (I)

Distribuie pe:

“Vă adresez (lui Péter Eckstein - Kovács - n.a.) următoarele întrebări: Vă considerați o odraslă bolșevică, având în vedere că părinții dvs. și-au făcut studiile în U.R.S.S. și au îndoctrinat zeci de promoții de studenți ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca? (...) În anii tinereții, erați vizitat la domiciliul părintesc de un tânăr ofițer de Securitate... care a devenit înainte de 1989 șeful serviciului de contraspionaj în cadrul Securității Satu-Mare, specializat în iredentism maghiar, iar după 1989 a fost mai mulți ani șeful S.R.I. Satu-Mare? Acest ofițer, care... vi se adresa cu apelativul Petty, v-a racolat ca informator și ce informații i-ați furnizat?” (Senator Valer Marian, interpelare în Parlamentul României, 2012).

După ce gardienii ideologiei ai Noilor Stăpâni ne-au văzut aliniați în însângeratul Decembrie 1989, seducându-ne cu iluzia libertății, nu ne-am închipuit că vom trăi pe propria piele, nedemn, rigoarea unei supuneri și mai drastice față de pretențiile abuzive ale unor minoritari, precum U.D.M.R.-ul lui P.E.K., care să ne tragă din nou în “groapa” Istoriei, într-o U.E. (și ea) cu standarde duble (în ipostaza unei națiuni tolerate), supuși de o clasă politică formală - conectată la “butoanele” Serviciilor - al cărui scop real este să ne dezbine, prin atragerea în false dispute politice, ca nu cumva să îi deranjăm (din marșul lor distrugător) pe “sergenții” Agendei mondialiste!

Cu o astfel de obstinație a urii, dezlănțuită de 3 decenii peste noi, uzurpatorii valorilor democratice au pus mâna pe “frâiele” Țării, desconsiderându-ne Statul, așa cum a făcut și avocatul maghiar P.E.K. - cel care, nici doctoratul și nici cărți publicate nu are, a reprezentat U.D.M.R., la vârf, în funcții bine plătite de contribuabilii români: parlamentar în 4 legislaturi (1990-2008), consilier prezidențial pentru minorități (2009-2011) și... candidat la demnitatea de Avocat al Poporului, în 2019, propus de USR (niște “salvatori” care au “apreciat” că alesul lor era la “mare sfat” când Legea penală a fost siluită cu protocoale secrete, dar și când acesta ținea “trena” separatiștilor notorii dintre maghiari)!

“Minunile” lui P.E.K. nu au rămas nerăsplătite și, în 2010, a primit distincția Ordinului Național “Steaua României”! Ce fel de “merite” o fi avut, ne-or spune ei, cândva, “regizorii” autohtoni ai destructurării Statului Național!

Lasă un comentariu