ÎNTÂLNIREA DE LA VALEA SĂCĂDATELOR

Distribuie pe:

Într-un decor natural, în mijlocul naturii de la Săcădat (în apropiere de Sovata), un grup de copii, tineri și vârstnici, sub conducerea tânărului Felei, sâmbătă, 27 iulie 2019, a fost organizată o frumoasă întâlnire. După ce au sosit toți invitații, o grupă de tineri au montat corturile și solarele, care au protejat musafirii de arșica soarelui.

Festivitatea de sâmbătă a început cu un moment muzical oferit de instrumentiștii: Ringel Lajos, Adorjan Szilárd, Spack Aurica, Spack Cristina, Bloj Aurel și Robert János care, împreună cu musafirii invitați, au interpretat diferite melodii. După acest moment, un atelier condus de cei mai în vârstă a participat la o dezbatere condusă de către Toader Cătană.

A urmat în pădure, amenajat cu mese și scaune, un picnic cu mâncarea adusă de fiecare participant, iar după acest moment, cine a dorit, a plecat într-o excursie până pe platoul de unde s-a putut admira întregul peisaj natural și o parte din orașul Sovata.

A urmat un nou moment muzical și discuții libere, acestea fiind tot în pădure, după care s-a servit lebeniță adusă de organizatori, iar seara s-a încheiat cu un frumos foc de tabără, pregătită de către copiii care au participat la această întâlnire.

Întâlnirea s-a dorit o cunoaștere mai îndeaproape a celor care au participat la această manifestare de suflet pentru mulți din cei prezenți.

Organizatorii au promis că asemenea întâlniri, în acest decor natural, vor mai avea loc în viitor.

Lasă un comentariu