CAZUL DE LA CARACAL CUMPĂNAȘU: STS NE VA PUNE ÎNREGISTRĂRILE LA DISPOZIȚIE; VA FI DECIZIA PĂRINȚILOR ALEXANDREI DACĂ VOR FI FĂCUTE PUBLICE

Distribuie pe:

Totodată, Cumpănașu a arătat că decizia dacă înregistrările vor fi făcute publice aparține exclusiv părinților fetei.

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a sunat săptămâna trecută de trei ori la numărul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autoritățile nu au reușit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziția domiciliară la locuința bărbatului suspectat vineri dimineața, la circa 19 ore de la apelul fetei. Ulterior, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe fată.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) va pune la dispoziția familiei Alexandrei Măceșanu înregistrările cu apelurile fetei la 112, a declarat, marți, unchiul tinerei ucise la Caracal, Alexandru Cumpănașu.

“Eu vă asigur că adevărul va ieși la iveală. Aseară am solicitat STS-ului punerea la dispoziția familiei a acestor înregistrări. Nu mă văd în stare să ascult aceste înregistrări acum. Va fi decizia exclusivă a părinților dacă ele vor fi făcute publice. (...) În sfârșit STS-ul, după foarte multă birocrație, ne va pune aceste înregistrări la dispoziție”, a afirmat Cumpănașu.

El a spus că tatăl Alexandrei a făcut solicitare în scris pentru înregistrările STS.

“De aici voi pleca fix la Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru a ridica CD-ul cu înregistrările”, a spus Cumpănașu, în fața Ministerului Afacerilor Interne.

În opinia sa, înregistrările cu Alexandra care a sunat la 112 vor clarifica situația. “Nu va mai fi dubiu la acești oameni care acum se acoperă unii pe alții aruncând rămășițe de informații să vă prostească pe dumneavoastră sau pe noi”, a spus el presei.

Lasă un comentariu