ÎN TANZANIA, FEMEILE SINGURE, PROTEJATE DE BĂRBAȚII ÎNSURAȚI!

Distribuie pe:

Indiferent de religie, bărbații însurați din regiunea Dar-es-Salaam, Tanzania, vor fi incluși într-o bază de date administrată de stat, decizia fiind luată cu scopul de a proteja femeile singure.

Potrivit The Independent, citat de adevarul.ro, administrația locală din cel mai mare oraș din Tanzania are în vedere publicarea identității tuturor bărbaților căsătoriți din regiune pentru a proteja femeile singure de “îndrăgostire inutilă”.

Paul Makonda, comisarul regional din Dar-es-Salaam, a declarat că baza de date administrată de stat va fi publicată online, cu numele și fotografiile tuturor bărbaților căsătoriți din regiune.

Makonda a susținut că a primit foarte multe plângeri de la femei, cărora li s-au făcut promisiuni de căsătorie, apoi bărbații nu au mai venit la ceremonie. “Am primit multe plângeri de la femei tinere. Multe femei din regiunea Dar-es-Salaam au fost dezamăgite de multe ori și... le-a ajuns.

Acei bărbați fermecători le promiteau că se vor însura cu ele, apoi le părăseau după ce se foloseau de ele. Asta este umilitor. Acești bărbați vicleni le-au lăsat pe femei cu inimile frânte și cu răni sufletești”, a declarat acesta.

Lasă un comentariu