PROTOCOL ELECTORAL ALDE- PRO ROMÂNIA

Distribuie pe:

Grupuri de sprijin pentru candidatul la alegerile prezidențiale, Mircea Diaconu, vor fi stabilite la nivel județean, se arată în protocolul de constituire a Alianței electorale ALDE - Pro România, semnat de liderii celor două partide.

“Alianța Liberalilor și Democraților a încheiat cu Pro România protocolul de constituire a unei Alianțe electorale, în vederea susținerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Norica Nicolai, președintele Consiliului National al ALDE, și Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreședintele Pro România, au fost desemnați copreședinți ai Alianței electorale. Prin protocolul încheiat de cele două părți se precizează că la nivel județean vor fi stabilite grupuri de sprijin pentru candidatul Mircea Diaconu. Protocolul pentru constituirea Alianței electorale a fost semnat de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele Pro România, Victor Ponta. Documentul va fi depus la Biroul Electoral Central”, se arată într-un comunicat al ALDE.

Actorul Mircea Diaconu și-a anunțat duminică intenția de a candida ca independent la alegerile prezidențiale și a solicitat sprijinul tuturor celor care vor să îl susțină în acest demers, pentru a obține cele 200.000 de semnături necesare candidaturii sale.

Lasă un comentariu