O NOUĂ AUTOARE DE POVEȘTI PENTRU COPII

Distribuie pe:

În cadrul celei de-a VI-a ediție a salonului de carte, care a avut loc la Târgu-Mureș, în perioada 19-22 septembrie 2019, au participat peste 30 de edituri din țară și din Târgu-Mureș, și-a făcut debutul și o nouă autoare de povești pentru copii. Aceste edituri s-au prezentat cu cărți de beletristică, istorie, cărți pentru copii și alte cărți care au făcut deliciul vizitatorilor. Subiectul mi-a fost recomandat de către Mihai Mitrică, jurnalist și director al acestei manifestări. Așadar, mi-a fost recomandată o persoană care scrie pentru prima dată cărți pentru copii. Iată ce ne-a relatat.

- Mă numesc Victoria Furcoiu, sunt o autoare de cărți pentru copii. În anul 2016 am început să scriu cărți și tot atunci a luat ființă și Editura Arco Iris. Am început cu patru titluri, o carte cu subiect religios. Editura pe care o reprezint a luat ființă în anul 2016.

- De câte ori ați fost la Târgu-Mureș?

- În Târgu-Mureș sunt pentru a doua oară, și cu prilejul lansării primelor patru titluri care va fi urmată de un concurs la care vor participa copii, iar câștigătorii vor primi câte o carte scrisă pentru ei.

- Cum vedeți Târgu-Mureșul?

- Este frumos, iar clienții vizitatori sunt interesați de carte. Pentru mine este foarte important, să ajungă cărțile mele la copii.

- Doamnă Victoria Furcoiu vă doresc mult succes în ale scrisului.

Lasă un comentariu