VIZITA CLUBULUI LIONS TEGERNSEE DIN GERMANIA, ÎN MUNICIPIUL SIGHIȘOARA

Distribuie pe:

Vineri, 4 octombrie 2019, viceprimarul municipiului Sighișoara, domnul Tóth Tivadar, a primit vizita unei delegații a Clubului Lions Tegernsee din Germania, condusă de către doamna Ingrid Thoma, cetățean de onoare al municipiului Sighișoara.

Lions Club Tegernsee și Fundația Thoma sunt sponsorii principali ai Clubului Lions Sighișoara, care desfășoară numeroase activități caritabile în municipiul Sighișoara.

În cadrul acestei vizite, au purtat discuții cu domnul viceprimar Tóth Tivadar privind proiectele umanitare pe care le desfășoară în municipiul Sighișoara, prin intermediul Clubului Lions Sighișoara.

Dintre acestea enumerăm doar câteva: modernizarea și dotarea cu mobilier nou a creșei de copii din cartierul Plopilor, acordarea de burse școlare, an de an, unui număr de aproximativ 30 de elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1, sponsorizarea a numeroase intervenții oftalmologice grave, distribuirea periodică de alimente de bază, haine, încălțăminte etc., unor persoane și familii nevoiașe din oraș și din împrejurimi, sprijin finaciar și material acordat de-a lungul anilor unor persoane ori familii cu probleme medicale sau financiare, cumpărarea de rechizite școlare unor elevi proveniți din familii nevoiașe și ajutor acordat elevilor care provin din cartierul Rora.

Lasă un comentariu