11 - 13 OCTOMBRIE FESTIVALUL TOAMNA REGHINEANĂ

Distribuie pe:

La acest sfârșit de săptămână, reghinenii sunt așteptați în Piața Petru Maior, la Festivalul Toamna Reghineană, informează municipalitatea, promițând, alături de partenerii de proiect, “un eveniment plin de culoare, voie bună, mâncare tradițională, meșteșugari și multe alte surprize”.

Manifestarea a debutat ieri, 11 octombrie, cu vizitarea standurilor și a expoziției cu vânzare. A urmat un spectacol folcloric, în cadrul căruia au evoluat ansambluri de dansuri românești, maghiare și țigănești, precum și soliști de muzică populară - Anca Branea, Doru și Alin Pop, Anca Manoilă, Răzvan Circa, ziua încheindu-se cu recitaluri susținute de Alexia Vornicu, Trupa Re Born, Mike Zetter, Trupa Schimbul 3.

Azi, sâmbătă, 12 octombrie, manifestarea continuă cu un program special pregătit pentru copii, de Pucu Pucudel, urmat de recitalurile unor cunoscuți soliști și ansambluri de muzică populară: Nelu Șopterean, Diana Beldean, Cărluța Ioana Larisa, Crucița Cistelecan, Laura de la Orăștie. Seara continuă cu trupa de dans modern AndraMar Dance, trupa Autograf, Alexandra Ungureanu, Iris și Titan. Cei prezenți vor putea urmări un impresionant spectacol de lasere.

Duminică, 13 octombrie, vor fi organizate activități pentru cei mici: ateliere, desene pe asfalt și concurs de biciclete. Pe scena Festivalului vor urca ansambluri și soliști locali: Corina Florea, Camelia Moldovan, Mihaela Botoș, Anuța Toncean, Maria Neag, iar seara, vor susține recitaluri: Lambrino, Trupa Cairo (Budapesta) și Direcția 5.

Evenimentul este organizat de Best Even Team & Impresario din Cluj Napoca, în parteneriat cu Primăria municipiului Reghin.

Lasă un comentariu