INVITAȚIE - ÎN NUMELE SOCIETĂȚII CULTURALE „ALEXANDRU PAPIU ILARIAN"

Distribuie pe:

Vă invităm să participăm împreună la evenimentul „Pe urmele lui Alexandru Papiu Ilarian la Sibiu", care se va desfășura la data de 26 octombrie 2019, în localitatea Sibiu, și include două momente distincte și deosebite:

La ora 14.00, la Biserica dintre Brazi din Sibiu, se va desfășura ceremonia religioasă la mormântul lui Alexandru Papiu Ilarian;

La ora 16.00, în foaierul Bibliotecii Astra din Sibiu, se vor prezenta comunicări privind personalitatea lui Alexandru Papiu Ilarian.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului, la ora 11.00 este pus la dispoziția participanților un autocar în parcarea magazinului Kaufland, de lângă gara din Târgu-Mureș, care va staționa pentru participarea altor membri și invitați la ora 12.00, în parcarea de la magazinul Penny din Luduș, după care se va deplasa în localitatea Sibiu. La încheierea evenimentului, autocarul va urma traseul către Târgu-Mureș, via Luduș.

Suntem onorați să vă invităm la eveniment, așteptând să ne bucurați prin prezența Domniei Voastre! Numărul de locuri fiind limitat, vă rugăm pentru confirmare să ne contactați telefonic la numărul 0755-85.00.53.

Lasă un comentariu