SEMN RĂU PENTRU HANDBALUL FEMININ DE PERFORMANȚĂ - VA URMA ACESTA DRUMUL GIMNASTICII? VESTEA CARE SCHIMBĂ TOTUL CU O LUNĂ ÎNAINTEA STARTULUI CM DE HANDBAL

Distribuie pe:

Cristian Neagu are șanse din ce în ce mai mici să joace la CM din Japonia, care debutează la sfârșitul lunii noiembrie. 22 de jucătoare s-au prezentat la acțiunea centralizată de la Cluj-Napoca a naționalei feminine de handbal în vederea pregătirii Campionatului Mondial din Japonia. Marea absentă a fost Cristina Neagu, care se află în plin proces de recuperare după accidentarea groaznică suferită în meciul cu Ungaria de la Europeanul de anul trecut. Iar veștile privind revenirea ei în teren nu sunt deloc îmbucurătoare.

“Genunchiul ei e încă slăbit și are dureri. A început ușor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigații suplimentare în Austria, însă nu e ușor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză. În acest moment sunt șanse sub 20 la sută să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că e important să fac asta”, a declarat Tomas Ryde pentru sportsnet.

Fără Neagu, Cristina Laslo ar putea fi liderul naționalei la Mondiale

“O așteptăm pe Cristina. Ne dorim ca în ultimul cantonament din noiembrie să fie prezentă și aptă de joc. Ne dorim să mergem cu ea împreună, ca și lider și căpitan al acestei echipe”, a fost reacția handbalistei Cristina Laslo.

Chiar dacă așteptările sunt mari, Tomas Ryde trage un semnal de alarmă înaintea Campionatului Mondial. “Iubitorii de handbal din România trebuie să știe că aceasta este poate cea mai lipsită de experiență echipă pe care a avut-o naționala în ultima perioadă. Melinda Geiger și Paula Ungureanu s-au retras, Eliza Buceschi abia ce a revenit după o accidentare, Cristina Neagu se află în recuperare, deci echipa este lipsită de experiența acestor jucătoare”, completează Tomas Ryde. Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia se va desfășura în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, iar România a fost repartizată în grupa C, alături de Spania, Ungaria și Muntenegru.

 

Lasă un comentariu