PSD A SEMNAT UN ACORD DE COLABORARE CU CNSLR FRĂȚIA

Distribuie pe:

Liderii PSD și CNSLR Frăția au semnat miercuri un acord de colaborare, atât la nivel central, cât și local, ambele părți subliniind colaborarea foarte bună pe care o au de 30 de ani.

“Considerăm această colaborare foarte utilă, având în vedere că partidele de stânga au colaborat foarte bine cu sindicatele pe probleme importante pentru cetățeni - salarizare, pensii, apărarea cetățenilor în fața unor decizii injuste care pot fi luate la nivel central. Acest pas este unul important pentru noi și ne dorim ca pe viitor această colaborare să fie una pragmatică, aplicată, care să arate grija comună pentru cetățenii acestei țări”, a declarat, cu acest prilej, președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Ea a adăugat că această colaborare va fi “pentru toți cei care au speranța și care cred că în România își vor găsi locul” și care vor avea astfel parte de sprijin atât din partea PSD, cât și a sindicatelor.

“Este un pas important și le mulțumesc sindicatelor pentru acest obiectiv comun pe care îl avem în ceea ce privește salarizarea, salariul minim și tot ceea ce ține de drepturile salariaților”, a adăugat Dăncilă.

Sindicatele sunt permanent în opoziție, a susținut, la rândul său, Leonard Bărăscu, reprezentant al CNSLR Frăția.

“Intrăm într-o perioadă în care noi suntem în opoziție permanentă față de ceea ce se întâmplă în câmpul de lucru politic. (...) Au trecut aproape 30 de ani, dar relațiile nu s-au diluat deloc. (...) Lucrurile comune trebuie susținute și duse mai departe. (...) Vom respecta ceea ce este scris în acord, pentru că sprijinul trebuie să fie reciproc, un sprijin pe care îl vom da din toate punctele de vedere și va fi transmis și în teritoriu. Să nu pierdem ceea ce am reușit să obținem, iar social-democrația să fie o bază a ceea ce și-a propus CNSLR Frăția acum 30 de ani, când a fost înființată”, a afirmat Bărăscu.

Lasă un comentariu