INVITAȚIE

Distribuie pe:

Respectând tradiția reuniunilor ce abordează subiectele de actualitate, avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la ciclul de evenimente reunite sub titulatura “30 de ani de la Revoluție, 30 de ani de democrație”.

Vă așteptăm în data de 12 decembrie să participați la un eveniment artistic de excepție “Povești în noaptea de Crăciun”, ce va avea loc la Teatrul Național din Târgu-Mureș, începând cu ora 18.00. Își dau concursul: Nicu Mihoc, Nora Szabadi, Dan Rădulescu, Trupa Hara, Ducu Hotima, Grupul Anastasios, Anca Branea, Tiffy&Tamas ft. Norbert.

În data de 13 decembrie, ora 10.00, vă așteptăm la conferința: “30 de ani de la Revoluție - 30 de ani de democrație”, care se va desfășura în Cetatea Medievală din Târgu Mureș - Bastionul Măcelarilor.

Conferința reprezintă o platformă de dezbateri privind evoluția României în cei 30 de ani parcurși de la evenimentele care au redirecționat cursul său istoric.

Aspectele vizate privesc evoluția politicii interne și externe, societate și economie, acestea fiind structurate pe 4 secțiuni.

Conferința se bucură de participarea cadrelor didactice din cadrul UMFST, UBB, Universitatea București, a reprezentanților societății civile, precum și a cadrelor militare în rezervă. Printre participanți amintim: prof. univ. dr. Radu Carp, prof. univ. Vasile Dîncu, general de brigadă MAPN dr. (r) Crăciun Marius, prof. univ. dr. general de brigadă SRI (r.) Cristian Troncotă, prof. univ. dr. Sigmirean Cornel, prof. univ. dr. Gheorghe Bichicean.

Lasă un comentariu