LA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE “GEORGE EMIL PALADE” DIN TÂRGU-MUREȘ – CENTRU DE ÎNVĂȚARE, DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI CONSILIERE

Distribuie pe:

În cursul săptămânii trecute, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș, s-a inaugurat Centrul de Învățare, Dezvoltare Personală și Consiliere, realizat prin intermediul proiectelor ROSE, cu finanțare din partea Băncii Mondiale, fiind dotat și amenajat la cele mai înalte standarde. Evenimentul a fost inclus în programul Zilelor Universității (o tradiție deja, cu un program amplu de manifestări științifice, educaționale, sociale, culturale și artistice, la care a participat întreaga comunitate academică). Inaugurarea a avut loc în prezența conducerii Universității, a cadrelor didactice, studenților, precum și a invitaților, printre care s-a numărat prof. dr. Daniel David, președintele Asociației Române de Psihologie, profesor la Icahn School of Medicine at Mount Sinai și director de cercetare al Institutului Albert Ellis, ambele aflate în New York, SUA.

La final, au avut loc demonstrații în Laboratorul de Realitate Virtuală și în sălile destinate grupurilor de dezvoltare personală și coaching.

Centrul de Învățare, Dezvoltare Personală și Consiliere, situat în clădirea Institutului de Medicină Legală din campusul Universității, este afiliat la Asociația Psihologilor din România și la Association for Contextual and Behavioral Science, precizează Compartimentul Relații Publice UMFST.

 

Lasă un comentariu