JOIA MUZEALĂ

Distribuie pe:

Vă invităm să descoperiți povestea din spatele celor mai recente expoziții temporare ale muzeului, prin participarea la ghidajele tematice organizate în următoarele două zile de joi, 17 februarie și 24 februarie, în cadrul programului Joia Muzeală - propunerea Muzeului Județean Mureș de petrecere a timpului liber, în afara orelor de vizitare.

Joi, 17 februarie, de la ora 18.00, la parterul spațiului muzeal din Cetatea Tg. Mureș, în cadrul Secției de Arheologie și istorie, va avea loc ghidajul tematic la mini-expoziția temporară CAPSULA TIMPULUI - SIMBOL AL MEMORIEI COLECTIVE. Ghidajul va fi susținut în limba maghiară de către curatorii expoziției - Erika ONIGA, muzeograf la Secția de Artă, și Tamás SÁRÁNDI, muzeograf la Secția de Istorie a Muzeului Județean Mureș.

Tarif de vizitare: 12 lei (adulți); 6 lei (pensionari): 3 lei (elevi, studenți).

Joi, 24 februarie, de la ora 17.00, la etajul 2 al Palatului Culturii Tg. Mureș, se va desfășura un tur ghidat în expunere la expoziția temporară EUGEN GÂSCĂ (perioada de vizitare extinsă până la 29.04.2022), ghidaj susținut în limba română de către istoricul de artă Cora Fodor, cercetător la Muzeul Județean Mureș - Galeriile de Artă.

Tarif de vizitare: 16 lei (adulți); 8 lei (pensionari); 4 lei (elevi, studenți).

Accesul la fiecare eveniment se face pe bază de bilet și pe bază de rezervare prealabilă la pr@muzeulmures.ro sau 0749/91.29.92, în limita locurilor disponibile (max.15 persoane/ghidaj).

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul muzeului sau în ziua evenimentului direct din locație, în funcție de locurile disponibile.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane. Masca trebuie să acopere gura și nasul.

În speranța că v-am trezit interesul și curiozitatea, vă așteptăm cu drag și cu ușile deschise!

Lasă un comentariu