ICCJ A DESEMNAT, PRIN TRAGERE LA SORȚI, JUDECĂTORII DIN COMPLETURILE DE CINCI PENTRU ANUL 2020

Distribuie pe:

Înalta Curte de Casație și Justiție a desemnat, luni, prin tragere la sorți, în ședință publică, membrii completurilor de cinci judecători pentru anul 2020.

Tragerea la sorți a fost realizată de președintele Instanței supreme, Corina Alina Corbu, în prezența jurnaliștilor.

Este vorba despre patru completuri de 5 judecători, două în materie penală și două în materie civilă, care vor avea pe rol dosarele intrate în anul 2020, dar și pe cele ajunse la Instanța supremă, în 2019, dar în care nu a fost începută cercetarea judecătorească.

Dosarele anterioare în care a fost începută cercetarea judecătorească vor rămâne la completurile desemnate în anul 2019.

În urma tragerii la sorți, Completul 1 penal este format din: Cristian Marcu, Maricela Cobzariu, Ana Hermina Iancu, Constantin Epure, Iulian Dragomir.

Completul 2 penal va fi compus din: Francisca Maria Vasile, Rodica Cosma, Ioana Alina Ilie, Horia Valentin Șelaru, Andrei Claudiu Rus.

De asemenea, au fost trași la sorți membrii a două completuri în materie civilă, printre care se află și președintele Instanței supreme, Alina Corina Corbu.

Completul 1 civil este format din: Veronica Năstasie, Corina Alina Corbu, Marian Budă, Minodora Condoiu, Mihaela Paraschiv.

Complet 2 civil: Luiza Maria Păun, Florentina Dinu, Veronica Dănăilă, Nina Ecaterina Grigoraș, Mirela Vișan.

Lasă un comentariu