UITAREA, INFLUENȚATĂ DE ZODIA ÎN CARE NE-AM NĂSCUT

Distribuie pe:

În opinia specialiștilor, uitarea este un fenomen absolut firesc, care ne ajută în reglarea emoțiilor, însă astrologica.ro afirmă că procesul de selecție a lucrurilor pe care le uităm (pentru că suntem distrași, îngrijorați sau chiar egoiști) este influențat în mare măsură de zodia în care ne-am născut.

Astfel, unii oameni își uită planurile importante, alții uită să apară la întâlniri, în timp ce alții uită să fie... amabili.

Berbec - Berbecul uită lucrurile serioase, dar își amintește întotdeauna lucrurile mărunte, cum ar fi să spună “te iubesc!”, sau să fie acolo când ai nevoie de el. E minunat la acest capitol, dar va uita să se prezinte în instanță și să onoreze aproape orice întâlnire oficială, importantă sau gravă.

Taur - Taurul uită regulile. Poare fi considerat un rebel, pentru că el încalcă orice normă existentă, iar de cele mai multe ori habar nu are că face acest lucru. De aceea, va fi de multe ori certat, admonestat sau amendat.

Gemeni - Gemenii uită de timpul altora. Le lipsește integritatea și își propun să nu aibă planuri, ceea ce îi supără pe toți cei din viața lor. Sunt obsedați să dețină controlul și uită că pot avea și alții un cuvânt de spus.

Rac - Racul uită să ierte. Nu există o a doua șansă în cazul lui. Dacă ești prieten cu el și faci o greșeală, acesta pune punct relației cu tine. El uită că și tu ai sentimente. Leu - Leul uită care îi e locul în viață. De fapt, el nu are nicio limită cu privire la ceea ce poate să facă. Începe să își amintească că nu este invincibil doar după ce a luat-o pe calea greșită.

Fecioară - Fecioara uită să fie discretă. E incapabilă să își păstreze gândurile doar pentru ea. Deoarece nu e deloc o persoană amabilă, ea aruncă vorbe fără perdea ori de câte ori are chef.

Balanță - Balanța nu are nici cea mai mică idee despre cum e să fii mințit tot timpul. Uită că nu se pricepe să mintă, așa că atunci când e prinsă, așa cum se întâmplă aproape întotdeauna, iar uită și spune o nouă minciună pentru a o susțin pe cea veche.

Scorpion - Scorpionul uită că nu toată lumea se teme de el. Chiar dacă se crede mare și rău, el nu este băgat în seamă pentru reputația lui, așa cum și-ar dori, ci dimpotrivă, este confruntat sau ignorat.

Săgetător - Săgetătorul uită să îi pese. După ce a decis că ceva sau cineva nu funcționează pentru el, șterge acel lucru sau persoană din mintea lui fără să îi pese de nimic.

Capricorn - Capricornul uită să trateze oamenii cu amabilitate, gândindu-se că succesul de care se bucură îi permite să aibă orice comportament își dorește. El confundă reușita personală cu bunătatea.

Vărsător - Vărsătorul uită că mai există și alți oameni pe lume în afară de el. Rar consideră că sentimentele altora sunt importante și uită că oamenii sunt extrem de valoroși.

Pești - Peștii sunt cu capul în nori. Ei uită copiii pe bancheta din spate a mașinii, uită câinele legat în fața magazinului sau uită că și-au lăsat portofelul pe tejghea într-un loc public...

Lasă un comentariu