EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU! PATRU VIEȚI AU FOST SALVATE LA TIMP! FELICITĂRI PLUTONIERULUI ADJUTANT DRAGOȘ MUREȘAN!

Distribuie pe:

În seara de 18 februarie, în jurul orei 21, apel către numărul unic de urgență 112, prin care se anunța existența unei butelii aprinse într-o bucătărie la o casă de locuit de pe strada Principală din localitatea Grebenișu de Câmpie. Apelul a fost preluat de către plutonierul adjutant Mureșan Dragoș, - dispecer - care în urma discuției purtată cu apelantul, mai exact persoana care ne solicita sprijinul în cazul unei butelii aprinse în bucătărie, când a auzit că este vorba despre o butelie cu flacără deschisă, de îndată a îndrumat ferm și în mod repetat apelantul să părăsească cât mai urgent casa împreună cu familia. Doi adulți și doi copii au avut încredere, au reacționat pozitiv la solicitarea domnului plutonier adjutant Mureșan Dragoș și au ieșit de îndată afară din casă. La doar câteva secunde după ce au părăsit locuința, butelia aflată în flăcări a explodat, în urma exploziei s-au rupt două uși, s-au spart patru geamuri, s-au degradat 60 mp de ghips carton din tavan și s-a aprins încăperea, incendiul a fost stins în cel mai scurt timp de către pompierii militari de la Secția Sărmașu și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie. Dar cel mai important este faptul că nici o persoană nu a fost afectată fizic și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru aceasta felicităm apelantul care a ascultat și a urmat sfatul dispecerului nostru. Datorită încrederii acordate serviciilor noastre, o familie formată din patru persoane a fost salvată la timp.

Plutonierul adjutant Mureșan Dragoș are o experiență ca dispecer în situații de urgență de aproape 14 ani, își îmbunătățește continuu calitatea serviciilor de urgență și face parte din echipa de experți.

Îl felicităm de domnul plutonier adjutant Mureșan Dragoș pentru modul în care a gestionat apelul telefonic și pentru modul în care a îndrumat în cel mai scurt timp posibil apelantul să părăsească locuința, cu doar câteva clipe înainte de producerea exploziei, lucru care a dus la salvarea de vieți omenești.

(sursa și foto - ISU Mureș)

Lasă un comentariu