CONSILIUL EXECUTIV NAȚIONAL AL PMP A APROBAT CANDIDATURA LUI MARIUS PAȘCAN LA PRIMĂRIA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Marius Pașcan, a anunțat că în cadrul Consiliului Executiv Național al PMP i-a fost aprobată candidatura la Primăria Târgu-Mureș.

„În ședința Consiliului Executiv Național al PMP, desfășurată la Palatul Parlamentului, au fost validate candidaturile din partea partidului pentru mai multe primării reprezentând municipii reședință de județ din întreaga țară. În rândul acestora, a fost aprobată cu unanimitate de voturi și candidatura mea pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș", a arătat Marius Pașcan, pe pagina sa de Facebook.

Până în prezent, și-au anunțat intenția de a candida pentru Primăria Târgu-Mureș la alegerile locale: Soós Zoltán, susținut de toate formațiunile politice maghiare, Nadia Rață, din partea

Alternativei pentru Demnitate Națională, Adrian Nemeth, din partea USR Mureș, Sergiu Papuc, din partea PSD.

Marius Pașcan a fost prefect al județului Mureș (2009-2012) și senator în Parlamentul României (2012-2016). Din 2016 până în prezent - deputat în Parlamentul României. Este doctor în specializarea „Filosofie" și membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Lasă un comentariu