HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2020

Distribuie pe:

A treia lună din acest an ne aduce, conform astrologica.ro, schimbări și multe surprize, fiecare zodie având parte de realizări în anumite planuri, dar și de revelații interesante.

Berbec - Dacă ești singur, luna martie va fi o perioadă a căutărilor neîncetate. Din păcate, nu te mulțumește orice, așa că nu va fi deloc ușor să găsești o persoană care să fie pe placul tău. Cel mai probabil vei sfârși dezamăgit și vei înceta să îți mai irosești energia pe dragoste. Dacă ești implicat într-o relație, este foarte important ca în martie să privești ceva mai mult în afara vieții de familie și să îți faci timp pentru prieteni sau rude.

Nu ar strica să te reorientezi profesional în această lună, în special dacă simți că banii nu îți sunt de ajuns. Cu toate acestea, nu lua decizii impulsive sau radicale, pentru că totul se poate întoarce împotriva ta. Dacă muncești în condiții de stres, dar câștigi foarte mulți bani, a sosit momentul să realizezi care sunt cu adevărat lucrurile importante (tihnă și sănătate).

Taur - Luna martie îți poate scoate în cale sufletul pereche. Cu toate acestea, e posibil ca el să fie o persoană pe care o cunoști foarte bine, însă pe care nu ai privit-o niciodată în acest mod. Astrele îți deschid ochii și te împing de la spate spre dragoste. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, e posibil ca unele intenții ale tale să fie interpretate greșit de către partenerul de viață. În loc să te enervezi din cauza reacțiilor sale, mai bine ai încerca să comunici mai eficient și să descoperi ce simte cu adevărat acesta.

Astrele îți recomandă prudență în ceea ce privește gestionarea banilor luna aceasta. E posibil ca aceștia să vină în număr mare și destul de rapid, însă la fel de repede să îi și pierzi. Dacă ești norocos și primești vreun bonus, mărire de salariu sau moștenire, încearcă pe cât posibil să îți faci rezerve pentru vremuri mai grele. Din punct de vedere profesional te simți împlinit, însă nu vrei să stai pe loc.

Gemeni - Luna martie nu va fi una despre dragoste, cu toate că nu te așteptai la asta. Un proiect profesional te acaparează și uiți efectiv de toți cei dragi. Chiar dacă ți se vor face reproșuri din partea partenerului de viață, cu siguranță asta nu te va face să te oprești. Dacă ești singur, vei vrea mai multă aventură, cel puțin în pauzele de muncă. Ai nevoie de energie și vrei să o obții în dormitor.

Fă tot posibilul ca luna aceasta să îți achiți toate datoriile pe care le ai. Dacă nu te descurci cu banii, cere ajutorul persoanelor apropiate ție. Cu toate acestea, încearcă pe viitor să îți îmbunătățești situația financiară, ocupându-te și de altceva în afara job-ului actual. Aruncă o privire asupra talentelor și abilităților tale existente sau provoacă-te pentru a descoperi unele noi.

Rac - Luna martie nu va fi una prea plăcută sau liniștită pentru tine în ceea ce privește dragostea. Cel mai probabil vei avea confruntări cu persoana iubită și e posibil să tragi concluzii care să nu fie pe placul ei. O despărțire este iminentă, chiar dacă nu se va petrece acum. Dacă ești singur, vei fi destul de activ pe plan sexual și social, însă asta nu îți va aduce marea iubire prea curând. Reputația ta este una care respinge din start relațiile serioase.

A treia lună din acest an poate veni cu rezultate bune pe plan profesional și, implicit, financiar. O afacere dă roade sau te implici într-una cu potențial. Este foarte important să îți menții relațiile cu colegii sau subordonații tăi, pentru că doar munca în echipă te poate face să evoluezi mai rapid. Dacă apar neînțelegeri, lasă de la tine pentru a-ți atinge interesul.

Leu - În această lună, nu te vei lăsa până nu vei cuceri persoana pe care ți s-a pus pata. Cu toate acestea, e posibil să fie doar un moft, iar după ce obții ce ți-ai propus vei constata că nu îți place deloc noul statut. Încearcă pe cât posibil ca acțiunile tale să nu rănească pe nimeni, altfel vei atrage multă energie negativă și îți vei face rău singur. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, martie va fi o lună tensionată din cauza diferențelor dintre tine și partener.

Încearcă să nu faci tranzacții importante în luna martie și să eviți pe cât posibil semnarea documentelor oficiale. Amână-ți planurile profesionale pentru luna viitoare, căci acum trebuie să te concentrezi pe gestionarea banilor. Dacă simți că nu reușești să te ocupi de tot, cere ajutorul persoanelor apropiate, ba chiar fă-ți o listă cu cheltuielile prioritare.

Fecioară - Luna martie va fi o lună bună pentru tine pe plan sentimental, însă nu e o situație care va dura la nesfârșit, iar tu ești conștient de asta. Cu toate acestea, vei încerca să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești și vei depune eforturi să scapi de pesimismul care te caracterizează. Dacă ești singur, viața ta este un drum de la familie la prieteni și invers, dar asta e ceea ce te face fericit în acest moment.

Această lună va fi o perioadă a cheltuielilor masive. Din fericire, te-ai pregătit mult pentru această situație și dispui de banii necesari pentru a-ți îndeplini dorințele. Achizițiile pe care intenționezi să le faci trebuie să fie foarte atent gândite. Cumva, trebuie să nu optezi nici pentru lux, dar nici pentru o calitate proastă.

Balanță - Luna martie va fi una destul de solicitantă pentru tine, cel puțin din punct de vedere financiar. Este posibil ca partenerul tău de viață să fie interesat de situația ta materială mai mult decât ai fi crezut vreodată, așa că semnele din această perioadă te vor pune pe gânduri. Încearcă pe cât posibil să ai o discuție serioasă cu acesta, indiferent de cât timp sunteți împreună. Exprimă-ți nemulțumirile cu sinceritate, însă nu o face agresiv.

Această lună vine cu cheltuieli mari pentru tine, însă te așteptai la asta și ești total pregătit pentru ce va urma. Chiar dacă ar trebui să fii fericit pentru investițiile pe care le faci, oboseala își va spune cuvântul și îți va știrbi din bucurie. La finalul lunii, fă un bilanț și organizează-te pe viitor cu banii rămași.

Scorpion - Pentru tine, luna martie va veni cu schimbări pe plan sentimental, însă vestea proastă este că ele nu vor fi deloc plăcute. E posibil să se producă o ruptură între tine și partener, iar riscul ca ea să fie definitivă sunt destul de mari. Chiar dacă vei fi nevoit să treci prin asta fără să poți face nimic, este foarte important să înveți din greșeli și să nu le mai repeți pe viitor. Dacă ești singur, viața sexuală va fi în prim-plan, însă fără vreo implicare sentimentală sau vreo intenție de a trece la un alt nivel.

Luna martie va veni cu responsabilități noi pentru tine pe plan profesional. E posibil să fie vorba despre un nou job sau despre o afacere în care te-ai implicat recent. Toate schimbările pe care le-ai făcut în viața ta pe acest plan îți vor aduce mai mulți bani, însă este foarte important să nu uiți nici de liniștea ta și de împlinirea pe alte planuri. Echilibrul este cheia.

Săgetător - Luna martie va fi o lună bună pentru tine dacă ești implicat într-o relație. În acest context, astrele te ajută să faci exact ceea ce trebuie pentru a fi fericit. Ai ajuns să te simți împlinit și nu vrei nimic altceva. Pe de altă parte, dacă ești singur, starea ta pe parcursul acestei luni va fi una melancolică, cu mari tendințe spre depresie. Simți că ai nevoie de liniște și de singurătate, însă în același timp acestea îți fac foarte mult rău.

Nu vor exista schimbări ale situației tale financiare în luna martie, însă trebuie mai multă precauție cu privire la oamenii care pot încerca să profite de tine. Chiar dacă ai cheltuieli mai mari față de cei din jurul tău, atitudinea ta optimistă și încrederea în tine te ajută să evoluezi și să răzbești în viață. Determinarea caracteristică joacă un rol foarte important în ceea ce privește cariera ta.

Capricorn - Indiferent dacă ești singur sau nu, luna aceasta simți nevoia să faci o schimbare. Dacă ai un partener stabil, nu ar fi exclus să flirtezi cu alte persoane din jurul tău. Cu toate că este doar o joacă pentru tine, partenerul tău ar putea sesiza și s-ar putea revolta mai mult decât te-ai fi așteptat. Comunicarea vă poate ajuta să traversați această cumpănă, dar și să alunge monotonia. Dacă ești singur, planul tău pentru martie este să te bucuri de compania prietenilor tăi la maximum.

Se anunță vești bune pentru tine pe plan financiar, în luna martie. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate e nevoie de multă atenție și organizare. Încearcă, în această perioadă, să nu te lași distras de nimic din exterior și concentrează-te la maximum pe carieră sau afaceri. Chiar dacă pot să apară lucruri neprevăzute și răsturnări de situație, cert este că nu există riscul de a pierde din banii pe care îi deții deja.

Vărsător - În această lună, problemele cu banii îți vor strica liniștea din sânul familiei. Relația în care ești implicat este pe punctul de a ajunge într-un impas din cauza diferențelor majore de gestionare a banilor ale fiecăruia dintre voi. Încearcă să discuți deschis cu partenerul de viață pentru a ajunge cumva la un numitor comun. În cazul în care acest lucru nu este posibil, separarea veniturilor nu ar fi o ideea prea rea.

Este posibil să apară neînțelegeri cu persoanele dragi din cauza banilor. E nevoie de calm pentru a putea găsi soluții valide. Cel mai probabil, este vorba despre o creștere a venitului tău, iar tu nu ești dispus să îi cheltui așa cum își doresc alții. Ia singur deciziile în ceea ce privește banii tăi, însă astrele îți recomandă să îi economisești, nu să îi investești.

Pești - Luna aceasta ți se va atrage atenția de către partenerul de viață cu privire la superficialitatea cu care îl tratezi. Este posibil să nu realizezi încă de la început că este adevărat, însă pe parcurs îi vei da dreptate și vei încerca să remediezi situația. Intențiile tale bune vor fi apreciate, chiar dacă nu îți iese totul la perfecție. Dacă ești singur, nu ar fi exclus să vrei să te întorci la un fost partener sau să iei în considerare vreun admirator mai vechi.

De asemenea, luna martie va veni cu o oportunitate grozavă pentru tine pe plan profesional. Se pare că se deschid mai multe uși pentru tine și ai șansa de a-ți îmbunătăți situația financiară. Ai parte de sprijinul celor dragi, indiferent de deciziile și schimbările pe care intenționezi să le faci. Mai mult decât atât, învață în fiecare zi ceva nou și nu te mulțumi doar cu ceea ce ai sau știi deja.

 

Lasă un comentariu