“FRUMUSEȚEA NU ARE VÂRSTĂ”

Distribuie pe:

Azi, 28 februarie 2020, la Căminul pentru Persoane Vârstnice s-a desfășurat primul eveniment din cadrul Campaniei “Bunicuțe frumoase”. Conceptul a avut la bază zicala: “Frumusețea nu are vârstă”. Ne-au fost alături oameni cu suflet nobil, din cadrul organizației LIONS. Țin minte că la prima ediție, am apelat la propriile noastre coafeze pentru a le înfrumuseța pe bunicuțe. Ulterior, s-a alăturat AJOFM Mureș, care a fost alături de noi (joi,  27 februarie 2020!!!!). Ce repede trece timpul!

Pe parcursul campaniei, le-am oferit și bunicilor posibilitatea de a fi beneficiarii serviciilor de înfrumusețare, respectiv tuns, coafură și manichiură. De-a lungul timpului, mi-am format un tipar asupra frumuseții, dar actualul meu loc de muncă m-a ajutat să ies din acel tipar și să văd frumusețea de dincolo de “standarde”, legate de vârstă, de exemplu.

“Frumusețea nu trebuie rezumată doar la aspectul fizic. Ea este, mai degrabă, o stare de spirit”, a afirmat dna Ramona Rusu, Director Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș.

“A fost o reală bucurie să vezi o transformare care nu se rezumă doar la aspectul fizic, ci venea din suflet și asta ne-a făcut și nouă ziua mai frumoasă” a declarat dl. Gheorghe Ștef, directorul AJOFM Mureș.

Azi, am adăugat campaniei un nou mesaj sugestiv: “Oricine are abilitatea de a vedea frumusețea nu va îmbătrâni niciodată” (Franz Kafka).

Lasă un comentariu