MESAJ DE LA O FAMILIE DE MEDICI DIN MILANO

Distribuie pe:

De la doi medici care au absolvit un master și lucrează la spitalul din Shenzhen pentru a studia virusul pneumoniei Wuhan:

Dacă ai nasul curgător și spută când ai răceală, nu poate fi noul tip de pneumonie coronavirus, deoarece pneumonia coronavirus este o tuse uscată, fără nasul curgător. Acesta este cel mai simplu mod de  identificare. Virusul Wuhan nu este rezistent la căldură și va fi ucis la o temperatură de 26-27 de grade.  Prin urmare, bea mai multă apă fierbinte. Puteți spune prietenilor și rudelor dumneavoastră să bea mai multă apă caldă. A bea apă caldă este eficient pentru toți virușii. 

 Sfatul medicului despre coronavirus:

1. Are o dimensiune destul de mare (celula are aproximativ 400-500 nm diametru), astfel încât orice mască normală (nu doar caracteristica N95) ar trebui să o poată filtra.

2. Când virusul cade pe suprafața metalului, acesta va trăi cel puțin 12 ore. Așa că amintiți-vă, dacă intrați în contact cu orice suprafață metalică, spălați-vă bine pe mâini cu săpun!

3. Virusul poate rămâne activ pe țesătură timp de 6-12 ore. Detergentul normal pentru rufe ar trebui să omoare virusul. Pentru îmbrăcămintea de iarnă, care nu necesită spălare zilnică, se poate scoate la soare pentru a ucide virusul.

Despre simptomele pneumoniei cauzate de Coronavirus:

 1. Va infecta mai întâi gâtul, astfel încât gâtul va avea senzația de durere uscată, care va dura 3 până la 4 zile.

 2. Apoi virusul se va amesteca în lichidul nazal, va picura în trahee și va intra în plămâni, provocând pneumonie. Acest proces va dura 5 până la 6 zile.

 3. Cu pneumonia, apar febră mare și dificultăți în respirație. Congestia nazală nu este ca cea normală. Vei simți de parcă te-ai înecat în apă. Este important să mergeți să solicitați asistență medicală imediată dacă simțiți asta.

Despre prevenire:

1. Cel mai obișnuit mod de a te infecta este prin atingerea obiectelor publice, deci, trebuie să te speli pe mâini frecvent. Virusul poate trăi doar pe mâini timp de 5-10 minute, dar se pot întâmpla foarte multe în acele 5-10 minute (vă puteți freca ochii sau puteți atinge nasul în mod nedorit).

 2. În afară de spălarea pe mâini frecvent, puteți face gargară cu Betadine Sore Throat Gargle, pentru a elimina sau a reduce la minimum germenii în timp ce aceștia sunt încă în gât (înainte de a vă picura în plămâni).

Lasă un comentariu