PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE „GEORGE EMIL PALADE" DIN TÂRGU-MUREȘ, CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ONLINE

Distribuie pe:

Toți studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Târgu-Mureș, indiferent de programul de studii, pot beneficia de servicii de consiliere/asistență psihologică online, prin Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți. Programările se fac la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro. După trimiterea e-mailului, celor interesați li se vor comunica toate detaliile privind data și ora ședinței, platforma online utilizată etc., ne informează Compartimentul Relații Publice UMFST.

„Suportul psihologic poate reprezenta, mai ales în aceste zile, un atuu important în controlarea emoțiilor negative generate de știrile false și de avalanșa de informații greu de verificat, care generează sau creează un nivel ridicat de îngrijorare și incertitudine", a afirmat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST „G.E. Palade" din Târgu-Mureș, și coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți.

Lasă un comentariu